Nieuw: Urtekram Purple Lavender & Nordic Berries

Urtekram zagen jullie al enkele keren voorbij komen op de blog! Vandaag mag ik twee nieuwe geurlijnen aan jullie voorstellen: een heerlijke relaxing Lavendel geur & een frisse Nordic Berries variant.

Ik hou zelf heel erg van de geur van lavendel en ook het kalmerende effect werkt bij mij. Wanneer ik niet goed kan slapen, helpt een lavendel slaapspray voor mij altijd. Ook het Urtekram gamma op basis van botanische lavendel extracten en essentiële oliën doet het hier goed. Vooral bodyoil, geeft na het douchen, een heel lekkere, bijna spa achtige geur af. De handcrème heb ik standaard op mijn bureau op het werk staan, voor een snel me-momentje wanneer ik droge handen heb. De sheabutter cream (19,95 euro)  is een hele stevige boter, die pas in aanraking met je huid, smeerbaar wordt. Even een erwtje opwarmen tussen je handen en daarna smeert die ook lekker uit. Ideaal om je droge winterhuid te verzorgen binnenkort! De roll-on deo gebruikte ik op korte tijd al dagelijks. De laatste tijd ben ik meer fan van roll-ons dan van sprays. (6,69 eur) De zachte crème substantie is lief voor de gevoelige okselhuid en helpt prima tegen zweet en geurtjes. Het formaat is ook super handig voor in je handtas.

Ook de Nordic Berries geur slaat hier aan: de leave-in conditioner spray (5,99 euro) van Urtekram maakte ik al 2 keer volledig op en is voor mijn dunne haar perfect: een vloeibare conditioner die je dus niet moet uitspoelen. De lichte textuur maakt mijn haar niet vettig, maar wel heel gemakkelijk doorkambaar en zacht. De bodylotion (7,99 euro) is ook prima voor de droge huid en het pompflacon werkt voor mij iets prettiger dan het tinnen doosje van hierboven.

Ben je zelf nog op zoek naar een 100% dierproefvrij merk, dat ook nog eens parabeen- en sulfaatvrij is, dan vind je bij Urtekram zeker een geur die je aanstaat. Je kan de Urtekram producten bij ons vinden bij Carrefour en o.a. op bol.com. De prijzen liggen tussen de 5 en 20 euro. Ze hebben bovendien ook fijne giftboxen die ideaal zijn als cadeautje voor je (vegan) vriendjes.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

13 thoughts on “Nieuw: Urtekram Purple Lavender & Nordic Berries

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *