Kruidvat Originals DIY Kit

Kruidvat  Originals DIY Kit

Vandaag een leuke nieuwigheid van Kruidvat: een DIY setje waarmee je je basic bodycream kunt pimpen! In het kitje vind je een grote tube bodycream, een spatel & een mengschaaltje.

diy01

De bodycream zelf heeft alle goodness van kokosnoot. Zelf voeg je er dan ingrediënten aan toe die je gewoon in je keukenkast hebt liggen: honing, suiker of munt! Dat zijn 3 toppers voor elke huid. Met wat honing erbij wordt het een extra verzorgende en hydraterende crème. Met een beetje munt maak je de crème extra verfrissend en verkwikkend: ideaal als je een drukke werkdag achter de rug hebt.

diy03

Zelf ging ik aan de slag met fijne suiker. Voeg een hoeveelheid naar wens toe om zo een heerlijke scrub te maken voor onder de douche. Heb je liever een grovere korrel, ga dan zeker op zoek naar grovere suiker. De verhouding kan je zelf kiezen, afhankelijk wat je favoriete textuur is, maar ik mengde 2 delen suiker met 1 deeltje bodycream. Achteraf goed afspoelen is een must, want het is een plakkerig goedje door de suiker. Da’s trouwens ook zo als je honing en geblende muntblaadjes gebruikt.

diy04

Conclusie: ik vind het een leuk idee dat je je basic bodycream gewoon kan pimpen met dingen uit je keukenkast. Het mengschaaltje en de handleiding op de doos zijn een toffe extra. De kit lijkt me in ieder geval fijn om cadeau te geven en krijgen! Het enige minpuntje: het spateltje en schaaltje zijn misschien wel wat aan de kleine kant om heel je lichaam te coveren.

Je vindt de DIY Kit voor € 4,99 bij Kruidvat.

4 thoughts on “Kruidvat Originals DIY Kit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *