Multimasken met The Body Shop

tbs01

Nieuw in mijn chill-out routine: deze twee maskertjes van The Body Shop! Ik testte een zuiverend ‘Himalayan Charcoal‘ masker & het nieuwste (vegan) kalmerend masker met amandelmelk en haver. En je kan ze gerust combineren in een multi-mask.

tbs02

Het zuiverende Charcoal masker vind ik het fijnste van de twee, gewoon omdat het mijn huid ZO goed reinigt en zacht maakt. Ik gebruik het voornamelijk op mijn vettere T-zone. Het masker is lekker dik en blijft goed zitten op je huid, droogt daarna snel op en spoelt vrij gemakkelijk af. Het resultaat is meteen voelbaar: babyzacht en ook mijn poriën zijn minder. Toppie!

tbs03

Het kalmerende amandelmasker is perfect voor de gevoelige of onrustige huid. Verrijkt met Aloë Vera gaat het masker instant verfrissen en kalmeren. Heb je last van roodheden of een droge huid, dan is dit nieuwe melk masker je op het lijf geschreven. De stukjes haver gaat je huid op een hele zacht manier exfoliëren. Wanneer mijn huid wat droger is, vooral mijn voorhoofd, doet dit zachte hydraterende masker deugd. De ingrediënten voor dit masker zijn uiteraard van goede bronnen: community-trade amandelmelk uit Spanje en bio Aloë Vera uit Mexico.

De The Body Shop maskers kosten zo’n 18 tot 20 euro voor 75 ml. Het nieuwe amandelmelk masker kan je vanaf september online in instore kopen.

10 thoughts on “Multimasken met The Body Shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *