Sebastian Professional Effortless Hair

Ik testte onlangs het nieuwe gamma van Sebastian Professional uit: een shampoo, conditioner en fixing spray voor de perfecte coupe.

Zowel de ‘Reset’ shampoo als de ‘Preset’ conditioner hebben allebei een gelly textuur, waar ik heel blij van word. De ‘Reset’ shampoo gaat in alle zachtheid vuiligheid verwijderen. Doordat het een geltextuur heeft, hoef je je geen zorgen te maken wanneer je fijn haar hebt: geen extra vettigheid. De ‘Preset’ conditioner met ‘Texture Building’ effect gaat je haar net wat meer textuur en grip geven bij het stylen. Dit merk ik vooral wanneer ik krullen leg in mijn ding haar. Die gaat er normaal heel snel uit, maar dankzij de conditioner is mijn haar net iets stugger en houden ze beter.

Mijn krullen houden nog beter dankzij de Shaper ID spray. Je kan het gebruiken op nat en droog voor een natuurlijke nonchalante look en goeie hold.

Je vindt de Reset Anti-residue clarifying shampoo voor € 25,49, de Preset Texture Building conditioner voor € 31,99 en de Shaper iD voor € 15 bij Sebastian salons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *