Nieuw in het Shiseido Waso gamma

Ondertussen staat Shiseido als skincare merk hoog op mijn favorieten lijn. De Waso lijn leerde ik vorig jaar voor het eerst kennen en mede door de mega-hydrating cream, werd ze al snel bekroond tot grote favoriet. Vandaag vult Shiseido de jonge Waso lijn aan met twee nieuwe producten: een zuiverend peel-off masker & een Beauty Sleeping Mask (wat wel al in de Ibuki lijn zit).

Mijn nachtverzorging was net op, dus ik was het meest benieuwd naar dit masker: de textuur is weer lekker gelly & fris. Het masker is nogal aan de vloeibare kant, maar smeert dus daarom ook gemakkelijk uit en wordt snel opgenomen door de huid. In het masker zitten ook soort van ‘vlokjes’-capsules met extra vitaminen. Ik gebruik dit nu een paar weken en mijn gezicht LOVES dit: de textuur die heerlijk verfrist en niet vettig is. Het einderesultaat ‘s ochtends is een glowy en ultra gehydrateerde teint. Ik kan er, vrees ik, niet meer zonder! (Zo’n 42 euro voor 80 ml, vind ik eigenlijk nog niet zo’n slechte prijs voor behoorlijk wat product, hoor ik daar rebuy?)

Nog nieuw bij het Waso gamma is dit zuiverende en fruitige peel-off masker. Dit soort maskers vind ik altijd fijn én fascinerend! Het masker droogt na zo’n 10 minuutjes en peelt daarna gemakkelijk weer af. Let wel op met de dunne huid rond je ogen en je haarlijn. Moest je echt een heel gevoelige huid hebben, zou ik deze wel links laten liggen. Het masker verwijderd vuil en laat je poriën bijna onzichtbaar achter. (100 ml 26€)

Deze twee newbies vervoegen weldra het Shiseido Waso gamma! Het nacht ‘beauty’ masknwerd alvast gekroond tot favoriet!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

2 thoughts on “Nieuw in het Shiseido Waso gamma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *