3 rozenelixirs in een luxueuze kuur: Babor Grand Cru

3 rozenelixirs in een luxueuze kuur: BABOR Grand Cru

Met mijn 32 jaar smeer ik al een hele tijd anti-age crèmes, want ik wil die eerste rimpels echt voorkomen (toegegeven, ik smeer gelijk a crazy person). Nieuw in mijn anti-age routine: deze Grand Cru ampoules van BABOR.

bb01

Ik gebruik de setjes van BABOR regelmatig, tussen mijn gewone skincare door! Meestal voor extra hydratatie en glow, nu dus voor een intense anti-aging kuur. De 3 soorten ampoules bevatten rozenelixir en zijn perfect op elkaar afgestemd. De kuur start met de roze ampul die de huid verstrakt en glad maakt dankzij een kostbaar extract uit de Damascusroos. De witte ampul werkt voor een jonge, stralende teint dankzij een extract uit de albaroos. De kuur wordt afgesloten met de zwarte ampul op basis van de Baccara roos voor een optimale bescherming.

De roze ampoule gaat je rimpels en diepe lijntjes optisch verminderen. Bovendien zal de Damascusroos de aanmaak van collageen stimuleren en dankzij het toegevoegde hyaluronzuur wordt de huid intensief gehydrateerd. De witte ampoule gaat vooral een vale teint tegengaan en herstelt onregelmatigheden in de huidskleur. De zwarte ampoule zal ten slotte beschermen tegen slechte invloeden uit het milieu.

Ik ben net begonnen aan de eerste ampoules en die hydrateren alvast uitstekend! Benieuwd naar de rest van het setje! Je gebruikt de ampoules best op in 1 keer, zo ben je zeker dat alle actieve ingrediënten optimaal hun werk doen!

Dit Grand Cru setje (2x The Pink, 3x The White, 2x The Black) kan je voor € 49,90 kopen in Babor schoonheidsinstituten of op de website van het merk.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *