Lily Lolo oogschaduw palette

Lily Lolo is voor mij een nieuwe ontdekking! Ik leerde het merk kennen via All About Eve, een vegan foodbarretje waar je ook terecht kan voor natuurlijke verzorging en make-up! Ook dit Laid Bare Eye Palette is volledig dierproefvrij en geschik voor vegans.

Ik ben zelf niet veggie of vegan, maar vind het wel fijn als een merk dierproefvrij is. Het palette bestaat uit 8 mooie nude tinten,  met shimmery als matte varianten. Een mooie combinatie waar je wel wat mee kan! De oogschaduws zelf zijn heel zacht, maar verstuiven daarom ook gemakkelijker. Een goede (plakkerige) basis of je fallout wegvegen is dus wel een must. De zachte kleuren blenden gemakkelijk samen tot een mooie look! Ik ging voor een subtiele naturelle look, maar met de donkere tinten kan je zeker ook een smokey eye aan! De eerste 4 tinten vind ik perfect voor elke dag!

Je kan het Lily Lolo palette voor 24 euro vinden o.a. bij All About Eve. Ook een aanrader voor (vegan) breakfast of lunch!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Lily Lolo oogschaduw palette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *