Nieuw bij DI: ProNails

Nieuw bij DI: ProNails

Goed nieuws voor ProNails lovers: het merk is vanaf nu een stuk makkelijker verkrijgbaar. Niet alleen maar bij salons, maar heel gemakkelijk bij DI.

pn04

Ik heb ondertussen een hele collectie aan ProNails lakjes, want ik ben grote fan van hun longlasting gamma met een fijne base en topcoat. Ook bij DI kan je hier voor terecht. Niet alleen voor de gewone kleurtjes, maar ook specialere treatment lakjes en verzorging, zoals dit nail serum! Deze gebruik ik graag wanneer ik eens een nagellakloze week heb. Mijn ‘blote’ nagels zien er daarmee een stuk gezonder en frisser uit. Je houdt ze zo ook lekker gezond en stevig.

pn02

Als je fan bent van nail art, dan is DI ook the place to be, voor bijvoorbeeld dit stamp setje en verschillende stempelplaatjes.

pn01

Ook voor de semi-permanente manicures vind je bij ProNails je gading: het merk heeft een heus gellak self gel-setje voor bij je thuis!

Fan van het merk? Ga zeker eens kijken naar het gamma bij DI!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

7 thoughts on “Nieuw bij DI: ProNails

  1. Ik ken het merk nog niet. Het stempelplaatje ken ik van een ander merk. Ik had het wel op je nagels willen zien! Nieuwsgierig..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *