Gespot bij Primark: Disney Sheetmasks

Ik zag deze maskertjes bij Primark en moest ze instant hebben: what’s not to love? Sheetmasks in een Disney prinsessen jasje! Te cute!

Ik koos voor een hydraterend Ariel masker met groene thee extracten en anti-oxidanten om je gelaat instant op te frissen en te hydrateren. Het Assepoester masker is verrijkt met kokosolie dat je huid gaat verzachten en voeden, goed voor een drogere huid. Ze kosten 4€ per stuk én hebben een grappig prinsessen printje!

Ik testte alvast het hydraterende Ariel masker uit: hoe grappig! Het masker is goed doorweekt met product en past eigenlijk vrij goed om een sheetmask te zijn! Wel moet je de ogen en mond goed omplooien eer je het aanbrengt. Na 10 minuutjes heeft je huid het serum goed opgenomen. Een fijn hydraterend masker doet niks fout voor mijn huid en laat het fris en monter achter, ideaal op een zondagochtend!

Conclusie, de maskers zijn oké voor mijn huid maar ook niet heel veel speciaals. Het helpt wel dat ze er super leuk uitzien en perfect zijn om cadeau te doen of voor een girls night in ?

Je vindt de Disney maskers in heel wat varianten nu bij Primark voor 4€/stuk! Welke prinses kies jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *