Shu Uemura Ultimate Reset

sju03

Nieuw in mijn haarverzorging schap: het Ultimate Reset gamma van Shu Uemura. Dit merk heeft op korte tijd mijn hart veroverd op vlak van haircare en ook met dit repair duo slaat het raak.

su01

Zoals de naam al aangeeft gaat deze creamy shampoo, een conditionering en masker zelfs de droogste lokken aanpakken. Dit gamma bevat rijst extract én een speciale technologie: co-emulsie. Kleine druppeltjes vormen een film rond je haar en gaat het zo extra hydrateren, beschermen en soepelheid geven. Rijst extract wordt veel gebruikt in Japan omwille van hun hydraterende en beschermde eigenschappen.

sju02

De producten zijn héél rijk en creamy, dus voor mijn dunne haar heb ik echt heel weinig nodig. Maar oh boy, maar haar was echt nog nooit zo zacht en soepel! Dit is wel zo’n gamma dat ik niet elke douchebeurt kan gebruiken, omdat het door de creamy textuur ook wel sneller vet wordt. Ook de prijs is niet min: 38€ voor de shampoo, 62€ voor het masker. Heel luxueus is het wel! Het nieuwe Ultimate Reset gamma is verkrijgbaar bij Shu Uemura salons!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *