Multimasken met Yves Rocher

Ik maak wekelijks super graag tijd voor een maskertje: van sheetmasks tot peel-off of multimasking, I like it all! Ik mocht van Yves Rocher deze 4 compacte en handige maskers uittesten! 4 verschillende maskers die 4 ‘problemen’ zullen aanpakken!

De 30ml tubes zijn compact en dus ideaal om ze allemaal eens uit te proberen op verschillende zones. (Goed voor ongeveer 5 beurten) De 4 maskers hebben ook verschillende texturen: van creamy, tot scrub tot gel maskers! Mijn favoriet is het ‘awake your skin’ gelmasker met ‘Sandthorn’. Dit masker is heerlijk verfrissend en was met de nazomer heel erg aangenaam om te gebruiken, ook wanneer je geen vette of droge huid hebt. Ook het masker met Agave heeft een verkoelende functie en werkt fijn. Hou je meer van kleimaskers, dan is er ook een zuiverende tube om je onzuiverheden mee aan te pakken. Als laatste testte ik een scrub met fijne korrel en abrikoos. Deze gebruik ik graag als laatste stap onder te douche.

De tubes kosten 3,95€ en je kan er ongeveer 5 maskerbeurten mee of langer wanneer je verschillende zones aanpakt in een multimasker!

Ik zie me komende herfst al helemaal into een night in met deze maskers!
Je vindt ze nu in je Yves Rocher winkel of online!


Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *