OPI Peru Collectie

De nieuwste OPI collectie is er eentje met travel vibes & wel naar het verre & kleurrijke Peru! 12 kleuren die perfect passen in de Peruviaanse cultuur: van pastel paars tot een prachtig bruinrode kleur! De tinten zijn beschikbaar in een Nail Lacquer, Infinite Shine en GelColor.

Ik mocht 3 Nail Lacquer kleurtjes uittesten en ging voor: ‘Machu-Peach-u‘, een prachtige oude zalmroze kleur, ‘Don’t toot my flute‘ een pastelpaarse kleur die voor mij ook perfect past tijdens de herfst en winter & een diepe paarse kleur ‘Grandma kissed A gaucho‘! De namen alleen al zijn OPI kennende, ge-wel-dig. De finish en dekking is as it should be: mooi dekkend na 2 dunne lagen, zelfs de lichte kleuren. Het brede lange borsteltje pakt in één weg je nagel mee & voor je het weet zit de kleur er perfect op!

‘Don’t toot my flute’

‘Machu-Peach-u’

‘Grandma kissed A gaucho’

Welke kleuren vind je het leukst? De pastel tinten of zou je eerder voor een rode tint gaan uit de Peru collectie?

OPI kan je o.a. vinden bij Planet Parfum voor 14,95 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *