Fall for the New ARTDECO Classic

De herfst is nog niet helemaal in het land, maar dat wil niet zeggen dat ik er nog niet klaar voor ben 😀 Zowel mijn kleerkast als make-up stash is klaar voor de herfst! Ik ben vooral grote van fan de donkere lippen, dus laat maar komen!

Ik mocht van ARTDECO hun nieuwste ‘Fall doe the new Classic’ collectie uittesten met heel wat lipsticks & een prachtig compact oogschaduw palette (9,95€) dat je zelf kan samenstellen met je favoriete poeders (wenkbrauwpoeder, oogschaduws, blushes) (6,95€) De kleuren zijn mat of shimmery en bevatten heel wat pigment! Ideaal voor een easy workproof look of net wat donkerder voor een feestje! It’s up to you! Vooral de matte kleuren zijn echt BAM!

Ook de grijze, super precieze en flexibele eyeliner kan me bekoren! Hij brengt zo snel en gemakkelijk aan! Een new favorite! (19,95€)

Hetzelfde goeie pigment vinden we bij de trio blusher! 3 kleuren die je perfect kan mengen of die afzonderlijk te gebruiken zijn! Ikzelf vind de blush het mooiste wanneer je de 3 kleuren samen gebruikt! Een mooie peachy roze kleur die bij elke huid past! (23,95€)

Op lipstick gebied heeft deze fall collectie heel wat te bieden: van een prachtige nude tot prachtige bordeaux en berry tinten, just the way I like it! De High performance matte lipsticks zijn ultrrrra mat en bovendien parabeen- en talkvrij! Hele grote favorieten hier! Voor maar 15,95€ heb je een prachtige herfsttint die ook nog eens lang blijft zitten!

Meer fan van liquid lipsticks? De Full Matt Lip Colors komen in een handig formaat en zijn minstens even mat en gepigmenteerd als de vorige exemplaren! Ze brengen super smooth en zacht aan dankzij speciale notenolie, perzikextract en candelillawas. Ze houden je lippen soepel en gevoed, en de lipsticks zijn verrrrry smudgeproof! Heel fijn voor een matte lipkleur! Er werden 2 nieuwe tinten toegevoegd! (11,95€)

Zijn jullie net zo klaar voor de herfst als ik? Je kan de nieuwe The New Classic collectie nu vinden bij je  ARTDECO verkooppunt!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

 

3 thoughts on “Fall for the New ARTDECO Classic

  1. Wat een mooi oogschaduwpallet, zeker gezien hoeveel kleur er vanaf komt! En het zijn kleuren die je in de meeste situaties wel kunt gebruiken dus altijd fijn om in je stash te hebben. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *