Exclusief bij Kruidvat: Simple Skincare!

Exclusief bij Kruidvat: Simple Skincare!

Sinds kort exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat: Simple, een bestselling verzorgingsmerk uit the UK. Zoals de naam doet vermoeden is dit merk vrij van overbodige (slechte) ingrediënten zoals onder andere parfum en parabenen, ideaal dus voor de gevoelige huid én met een behoorlijk uitgebreide range!

sim04

Alle Simple producten bevatten de perfecte mix van multivitaminen, 3x gezuiverd water en de meest zuivere, huidverzorgende ingrediënten. Ik was vooral heel benieuwd naar het micellaire water (€ 4,99 voor 200 ml) van het merk: daar had ik veel over gezien bij mijn favoriete Britse YouTubers! En dit flesje lost ook zijn verwachtingen in: een fijne en zachte reiniger die goed alle make-up afhaalt. Voor mijn oogmake-up gebruik ik de speciale oogmake-up remover (€ 3,99)! Wil je nog een gemakkijkere oplossing? Dan zijn er ook nog super zachte reinigingsdoekjes (€ 3,99).

sim02

Ook op vlak van crèmes heb je veel keuze, zoveel voor een lichte als rijke hydratatie! Ik testte 2 soorten: als eerste een vochtherstellende lotion in een hygiënisch flacon die licht én rijk is (€ 4,99 voor 125 ml). Ik heb geen droge huid, dus de lichte variant is perfect voor mij. De textuur is eerder dun, maar dat vind ik net fijn: de ideale basis voor je dagelijkse make-up! Het volgende product wat ik onder de loep nam was de dag- en nacht Vital Vitamin Cream met SPF 15 (€ 9,99 voor 50 ml). Een kleine prijs voor een heel fijne crème, ook voor de gevoelige huid. De nachtcrème heeft een dikkere, bijna boterige textuur die goed smelt op je huid!

sim01

Als laatste testte ik ook de sheetmasks van Simple! Voor € 3,49 krijg je een goed doordrongen katoenen masker zonder al te veel poespas. Gemakkelijk aan te brengen zonder extra folies, 10 minuutjes intrekken en je huid is weer lekker gehydrateerd!

sim05

Benieuwd naar het nummer 1 skincare merk uit de UK? Ontdek het hele assortiment nu bij Kruidvat!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Exclusief bij Kruidvat: Simple Skincare!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *