Bourjois: Fall in Love!

Mijn favoriete, smoothest lipsticks zijn deze van Bourjois: Rouge Velvet! Ze brengen zó zacht en glijdend aan én zijn ook nog eens ultra matte en longlasting!

Bourjois brengt speciaal voor de herfst nieuwe tinten, die perfect aansluiten bij je favoriete herfst outfits! Ook de ovale, puntige vorm van de lipstick brengt fijn en precies aan. Nummer 17 (from Paris with Mauve) is een prachtige oud roze, taupe kleur met een koele ondertoon! Een heel mooie koudere variant op de typische my lips but better kleur.

Ook de bruintinten (#23, 25 en 26) mogen zijn er zijn dit seizoen! Warme tinten die zelfs mooi staan bij een lichte huid! Van subtiel naar donker, voor iedereen een keuze!

Last but not least is er nog een prachtige oranje-rode pompoenachtige tint Grande Roux (#21) die ik persoonlijk het mooist vind!

Boven: #17 – #23 Onder: #26 – #21

De Bourjois Fall In Love collectie is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij bol.com voor 15,99€ per stuk. Welke is jullie favoriet?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

2 thoughts on “Bourjois: Fall in Love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *