Only You New York palette

Only You New York palette

Niets zo fijn als je garderobe en je make-up kast voor te bereiden op de herfst. Ook met dit New York palette van Only You komen de herfst vibes helemaal naar boven!

oy3

Met dit veelzijdige palette kan je heel wat kanten uit: kies voor een alledaagse look met de neutrale tinten of ga voor een feestelijke look met de donkere tinten. Zelf kies ik elke dag voor een mooie neutrale ooglook met 2 à 3 kleurtjes en dan zijn de rode en bruine tinten ideaal voor nu! Ook de pigmentatie is dik in orde. De oogschaduws zijn bovendien zacht en geven veel kleur af. Let wel wat op met fallout onder je oog. Verder blenden ze gemakkelijk samen en heb je snel een mooie ooglook!

Ik ben vooral fan van de rode & aardetinten in dit palette, omdat ik in de herfst het liefst warme kleuren draag, ook op mijn ogen. 😉 Voor wat meer vavavoom mix ik de matte en shimmery bordeaux tint. Dat combineer ik dan het liefst met felrode lippen of nude lips.

oy04

Je vindt het New York palette van Only You voor € 9,99 bij Ici Paris. Prima dus om te experimenteren met kleuren & om cadeau te doen aan een beautyminded vriendin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *