Nuxe Crème Prodigieuse Boost

Nuxe ken ik vooral van hun heerlijke multifunctionele olie, dus ik was meer dan benieuwd om hun nieuwe ‘Boost’ skincare range uit te proberen. Het Prodigieuse Boost gamma is er speciaal voor jonge vrouwen tussen 25 en 39 jaar, die een druk (werk)leven hebben en vaak on-the-go zijn! It me dus 😀

Dit gamma bevat een antioxidantcomplex met Jasmijnbloem, bestrijdt de onvoordelige effecten van je drukke levensstijl en de stedelijke omgeving op je huid. Zowel de geur als de texturen bevallen me goed! Zo heeft de Oogcrème lichte gel textuur. Dankzij het handige pompflacon werd deze baby snel mijn favoriet. Ik breng de oogbalsem zowel ‘s morgens als ‘s avonds aan en deze helpt echt mijn donkere kringen te verlichten. Ik slaap vrij onregelmatig met wel wat wakkere uurtjes, dus een frisse blik ‘s ochtend is meer dan welkom. De textuur trekt snel in en hydrateert de dunne huid rond m’n ogen heel goed. (26,90€ – 15 ML)

De Herstellende nachtcrème heeft zoals het hoort een dikkere textuur op basis van Macademia-olie. De textuur is zacht en gelukkig niet té vet voor mijn huid. (37,50€ – 50 ML)

Voor doorheen de dag voorziet Nuxe ook een Corrigerende crème (gel of een meer silky variant) voor zowel de drogere als normale huid. Deze crème gaat kleine onregelmatigheden in je huid corrigeren en ook je huid matteren. De ideale basis voor je (naturelle) make-up. (27,90€ – 40 ML) Als laatste breng ik voor elke crème ook het Priming Concentrate (met Vitamine C) aan, een soort van verfrissend serum, dat ook nog eens heel lekker ruikt. (27,90 euro – 100 ML)

Zit er iets bij wat jullie kunnen gebruiken? De ooggel en het primer serum zijn alvast mijn favoriet! Nuxe vind je bij je apotheker in de buurt of bij je online apotheker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *