The Humble Co. Natural Charcoal Toothpaste (via Albert Heijn)

Tandpasta’s en poeders met actieve kool zijn tegenwoordig all that. Ik testte al eerder eentje uit, maar nu ga ik voor deze ecovriendelijke en vegan variant van The Humble Company, wat je tegenwoordig gewoon bij Albert Heijn kan vinden.

De Natural Toothpaste Charcoal van The Humble Co. is een natuurlijke tandpasta, die niet alleen zorg draagt voor jouw tanden, maar ook voor ons milieu én kinderen die mondzorg nodig hebben.

De tandpasta voorkomt uiteraard gaatjes en dankzij z’n milde muntsmaak zorgt ‘ie voor een frisse mond. De actieve kool zorgt voor wittere tanden, vermindert een slechte adem en zorgt voor een goede mondhygiëne. De tandpasta bevat wél Sodium Fluoride en is dus enkel geschikt voor volwassenen. Ook de tube is milieuvriendelijk gemaakt!

De pasta zelf maakt je mond & je wasbak gelukkig niet té zwart! De tandpasta schuimt minder dan ik gewend ben, maar poetst daarom niet minder goed. Mijn tanden voelen glad aan & moet zeggen, ze lijken ook lichtjes witter! The Humble & Co heeft ook nog toffe en duurzame bamboo tandenborstels die ik zeker ook nog wil!

Iedere Humble aankoop draagt bovendien bij aan het oprichten van mondgezondheidsprojecten voor kinderen in nood. Mooi toch?

Je vindt deze (vegan) tandpasta nu bij Albert Heijn voor zo’n 3,50 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *