Gezelligheid in huis dankzij Bolsius

xx

Niets zo fijn als het na een lange werkdag gezellig maken in huis, zeker in het najaar! Een kopje thee, een dekentje, een beetje Netflix & een fijne wakkerende geurkaars: dát is het voor mij helemaal!

bol04

En die kleine geluksmomentjes, da’s de inspiratiebron van de nieuwe Accents collectie van Bolsius. Ik mocht van het merk deze collectie uitproberen.

bol05

De verpakking alleen al voelt zeer luxueus aan: de doosjes hebben een velvet mat feel met glanslak details. Als grafisch ontwerper ben ik echt een marketing victim wanneer het op verpakking aankomt. 😉 Die luxueuze feel maakt de producten perfect om cadeau te geven aan vrienden of jezelf. De 10 geuren (waaronder 2 speciale winter editions) hebben elk een eigen vormgeving met mooie aquarel tekeningen die de geur weerspiegelen. Bovendien maakt de geurkaart op de verpakking het makkelijk om een geur te kiezen: deze geeft aan of een geur fris of warm, modern of klassiek is.

bol07

Ik testte de nieuwe geurkaarsen, wax melts met brander & geurstokjes uit in de geuren Welcome Home, Lounge Luxury, A touch of Sun en Bubbles & Blessings. Vooral de Multi Wick kaars (€ 14,99) met 3 lonten en 37 branduren vind ik het perfecte luxueuze cadeau! Deze kreeg ik in de fleurige geur van Lounge Luxury: de mix van amber en bloemboeket maakt relaxen op de sofa extra heerlijk. Het mat wit glas van de kaars geeft een mooi diffuus & aangenaam wakkerend licht ‘s avonds. Ook de geurstokjes (€ 12,99) met het A Touch of Sun parfum kunnen me bekoren: maakt m’n slaapkamer fris & fruitig door de combinatie van sinaasappel, kokos en vanille. De sterkte van de geur regel je zelf door enkele stokjes uit je flesje te halen! Ook handig: voor de geurstokjes bestaat een refill (€ 12,99) & nieuwe stokjes (€ 2,75)!

bol02

De wax melts giftset (€ 13,99) is ideaal om cadeau te doen aan een friend: een brandertje, theelichtjes & natuurlijk een melt. Fijn om eens af te wisselen van geur & eenvoudig te gebruiken met een theelichtje. Ik testte ‘m in de Welcome Home geur. Die is perfect voor de koudere dagen door zijn warme, houterige geur. Het witte minimalistische brandertje past ook nog eens super in mijn interieur. Ik denk dat dit mijn favoriete item is van deze collectie, omdat je de Wax Melts (€ 7,99) snel kan wisselen en zo verschillende geuren kan ontdekken.

bol06

Maar mijn favoriete geur uit de lijn moet toch wel de frisse Bubbles & Blessings zijn. De kaars (€ 7,99) komt in een über roze verpakking. Ook de geur is roze door een mix van rood fruit & gesuikerde rozen: hell yes, deze geur is Natalie all over, mmmh! Het is een eerder zomerse geur die ik nog wel even kan branden met deze Indian Summer in oktober. Deze kleine kaars heeft trouwens maar liefst 33 branduren! Yihaaa! Niet vergeten uit te blazen of course. 😉

bol03

Je vindt de producten van Bolsius onder andere bij AVA, Makro en de betere deco- of tuinzaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *