Kerst bij Yves Rocher

Ik ben er misschien wat vroeg mee, maar vandaag laat ik jullie de 3 nieuwe kerstgeuren van Yves Rocher zien! De Nuit Vanille is al te koop, op de andere twee moet je nog even wachten tot 6 november!

Beginnen doen we bij de zoetste geur: Pomme Rouge! Een heerlijke fruitige appelgeur gemixt met ahorn. Hou je van zeemzoete geuren, dan kan deze je zeker bekoren! Van douchegel tot handzeep, van lippenbalsem tot zeep! Stel een leuk pakketje samen voor jou & je bestie! Prijzen starten vanaf 1,95 euro! Een tweede geur is er eentje met een kruidige toets! De Golden Tea collectie doet me denken aan een zalige winteravond voor tv met een dekentje en & lekker kopje thee tussen je handen! Insert melige chickflick & je hebt de perfecte winterse girlsnight in. In deze collectie spreekt vooral de peelende douchegel me aan!

De eye catcher van de wintercollectie is Nuit Vanille! Een warme wintergeur die heel de kamer vult met Vanille, Bergamot, Jasmijnbloesem en Cederhout. Voor mij een heel ontspannende en rustige geur die je laat veranderen in een echte huismus! Een geurkaars om je huis te voorzien, een doucheolie & eau de toilet om je huid te verwennen!

De doucheolie maakt je winterhuid ook nog eens zacht en in combinatie met de eau de toilet blijft de geur extra lang op je huid zitten! Bovendien is er een toffe geschenkverpakking (€ 22,90) van de olie & het eau de toilet samen! Het perfecte cadeautje voor vanilla lovers! In de Nuit Vanille collectie kan je niet alleen geuren vinden, maar ook leuke make-up palettes en highlighters! Helemaal klaar om te shinen tijdens de feestdagen! De Nuit Vanille producten vind je vanaf 3,95 euro!

Op zoek naar een kleinigheid voor een Secret Santa op het werk of met vriendinnen? Dan heeft Yves Rocher ook hele schattige geschenkverpakkingen met van alles wat! Last but not least heeft Yves Rocher ook weer een geweldige adventskalender (49,90 euro) met 8 fullsize & 16 mini’s. Perfect om af te tellen naar kerst!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

11 thoughts on “Kerst bij Yves Rocher

  1. Toevallig twee weken geleden in belgie al een aantal productjes gekocht van de Pomme Rouge en de adventkalender.
    de Golden Tea vond ik wat tegenvallen , niet zo mijn ding.
    de Nuit Vanille hadden ze nog niet.
    toch maar eens snel terug gaan of bestellen!

  2. Het is nooit te vroeg voor kerst :), mooie producten, de Nuit Vanille lijkt me heel fijn en vooral omdat het een hele ‘lijn’ is. En wat een feestelijke verpakkingen zeg.

  3. Als ik mag kiezen dan ga ik voor de zoetste geur. Die Pomme Rouge lijkt mij heerlijk. Daarnaast zijn de producten van Yves Rocher altijd prettig geprijsd. In het veleden kocht ik daar nog weleens verzorgingsproducten.

  4. Oh wauw, Yves Rocher daar kocht ik vroeger best vaak wat, maar dat is echt al jaaaaren geleden. Misschien moet ik daar toch weer eens naar kijken, want dit ziet er heerlijk uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *