Kérastase Elixir Ultime

el03

Last van dof en dull haar? Dan is het Kérastase Elixir Ultime gamma iets voor jou! Dit gamma gaat je haar een extra boost én idem shine bezorgen! Ik mocht een shampoo, conditioner & een haarolie voor jullie uittesten.

el02

De vernieuwde formule heeft een blend van Marula-olie en kostbare Camellia, die je haar op en top gaan verwennen. Heel heerlijke geur vult het flesje en de inhoud gaat de haarvezel beschermen en heeft ook een anti-frizz werking, wat voor mij heel handig is tijdens het koude weer. Met mijn fijn haar moet ik oppassen met te rijke olies & maskers, maar deze vernieuwde Elixir Ultime lijn is er precies voor (heel) fijn haar & de lichte formule zal je haar dan zeker ook niet verzwaren. De Marula olie bevat essentiële vetzuren, Vitamine C en E.

Zowel de geur als de werking van de shampoo en het masker weten mijn haar te bekoren: de zoete bloemmige geur blijft lang hangen & mijn doffe coupe shinet echt wel meer als daarvoor. Door de gelformule wordt mijn haar ook niet snel vet of zwaar.

el01

De Elixir Ultime olie gaat ook mijn punten extra voeden & biedt ook beschermen tegen de hitte van het stylen. Mijn haar blijft ook gladder dankzij de anti-frizz formule! Ik breng het graag aan voor het stylen en tussendoor wanneer mijn haar wat droger aanvoelt. Met enkele druppels kom je een a long way!

Heeft je haar nood aan extra shine & verzorging? Investeer dan zeker in de haarolie: die is heel multifunctioneel! Heb je wat meer budget? Leg je haar dan helemaal in de watten met het masker & de shampoo van de Elixir Ultime lijn! Kérastase producten vind je bij de betere kapperswinkel of bij je Kérastase kapsalon!

Bain Elixir Ultime (250 ml) 24,50 euro
Masque Elixir Ultime (200 ml) 43,80 euro
L’Huile Legere (voor fijn haar) (100 ml) 39,80 euro

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

6 thoughts on “Kérastase Elixir Ultime

  1. Oh wow, wat een super mooie feestelijke verpakkingen! Ik vind het merk ook erg fijn. Maar omdat het mij nog niet duidelijk is of ze wel of niet vrij zijn van dierproeven gebruik ik het maar even niet meer..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *