Nieuw: Rimmel Wonder’Swipe

Nieuw in make-up land zijn deze super fijne liquid eyeliners van Rimmel! Boordevol (subtiele) glitter en in de mooiste felle en subtielere kleurtjes! Bovendien kan je er nog meer mee, lees maar even mee!

Ik ben iemand die el-ke dag eyeliner draagt, dat hoort bij m’n look maar ik hou het meestal wel in’t zwart. Tot ik deze Wonder’Swipe eyeliners leerde kennen! Glitterliners in wel 15 kleuren! Ideaal om mee af te wisselen!

Het vilten puntje brengt ook heel fijn aan en de substantie dekt vlot, ook in de lichtere kleuren! Ik gebruik ze graag in een ‘dubbele’ wing met mijn usual zwarte, of gewoon een kleurtje an sich! Speciaal voor Halloween ging ik voor de oranje kleur!

Bovendien stopt het niet alleen bij eyeliner. Je kan de Wonder’Swipe uitwrijven tot een mooie glitterende oogschaduw. En de kleur is ook weer op te bouwen door een paar keer product toe te voegen en uit te wrijven. Heel mooi om wat extra glitter aan je ooglook toe te voegen! Bovendien is de liner ook nog eens longlasting! Een zalige extra touch voor tijdens de komende feestdagen of gewoon elke dag een beetje glitter/feest! 😉

De Wonder’Swipe liners zijn in 15 kleuren vanaf nu beschikbaar bij o.a. Kruidvat voor 10,99 euro!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

7 thoughts on “Nieuw: Rimmel Wonder’Swipe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *