Shiseido speelt met texturen in de nieuwe make-up collectie

De nieuwe Shiseido make-up collectie is er eentje om u tegen te zeggen! Met de ‘Visible feels Invisible’ collectie spelen ze met texturen als Inkts, Gels, Powders & Dews! Een prachtige collectie die ik mocht uittesten! De eye catcher vind ik persoonlijk de duo brush & de Aura Dew highlighter!

De DAIYA FUDE Face Duo brush (59,50 euro) trok meteen mijn aandacht: een diamond vormige brush, die de zachtste OOIT is! Hij brengt poeders aan in een heel fijn laagje! Aan de andere kant van de brush zit een soort van silicon brush waarmee je vloeibare producten als foundation en concealer mee kan aanbrengen. Deze siliconen tip zou het effect van je vingertoppen moeten nabootsen. De siliconen tip brengt inderdaad fijn & egaal aan! Voor het gezicht duurt het aanbrengen wel even, maar voor je concealer is hij echt perfect! Het effect is heel natuurlijk! Niks dan pluspunten, want zo neem de siliconen tip ook geen product op & is hij heel gemakkelijk schoon te maken!

Bij de categorie ‘gels’ vinden we een hele reeks VisionAiry Gel Lipsticks in wel 28 kleuren! De eerder dunne lipstick brengt super smooth aan en voel je niet op je lippen dankzij Triple Gel Technology! Bovendien is deze baby heel longlasting! De finish is ook heel natuurlijk met een lichte glans! Nog in het lipstick schap zijn de ModernMatte Powder Lipsticks: ultra matte & full coverage lipsticks in 24 prachtige intense kleuren! Ze drogen helemaal velvet op & zijn dus de perfecte aanwinst voor de ultieme lipsticklovers! (beide zijn 28,50 euro)

Dan komen we toe aan de Inks met een gitzwarte ImperialLash mascara (29,50) en ArchLiner (24,90 euro) & kajal InkArtists (23,90 euro) in felle kleuren. De mascara is gitzwart en geeft aardig wat lengte, maar ik wil toch ook altijd een beetje meer volume. Verder is de mascara wel op te bouwen van subtiel naar een voller effect. De ArchLiner gebruik ik sinds ik hem heb elke dag! Het pijn penseeltje en gebogen tip werken voor mij erg aangenaam! En met de dunne liner is een wing aanbrengen geen probleem meer! De kajal potloden zijn super gepigmenteerd en creamy, hierdoor kan je ze ook gemakkelijk uitblenden voor een smokey look!

Bij de Dews vinden we een multifunctioneel product: een prachtige highlighter die je evenzeer als oogschaduw kan gebruiken. De Aura Dew (29,50 euro) is er in 3 neutrale kleuren. De finish is super mooi voor een glowy look, de perfecte finishing touch tijdens de feestdagen!

Verder zitten er ook 2 blushes in de collectie, waaronder deze hele creamy & luchtige Minimalist Whipped Blush (36,50 euro). Deze mousse blush is heel speciaal van textuur en bevat lekker veel pigment. Gelukkig kan je hem zonder moeite al tikkend / blendend aanbrengen op je wangen! De mousse blendt met je huid tot een dunne, ultra matte poeder die lang blijft zitten!

Als laatste zit er nog een bijzondere Naname Fude oogschaduw brush (29,50 euro) & neutral Essentialist eyeshadow palette (38,50 euro) in de nieuwe collectie! De poeders zijn heel zacht en bevatten veel pigment en zijn perfect voor een everyday look. De brush doet denken aan een blending brush door z’n rondere vorm, maar eigenlijk vind ik hem prettig werken voor een volledige look!

Wat vinden jullie van de nieuwe Shiseido collectie? Je kan de nieuwigheden o.a. vinden bij IciParis XL!

7 thoughts on “Shiseido speelt met texturen in de nieuwe make-up collectie

  1. Ik ben niet zo van de make-up over het algemeen maar voor Shiseido maak ik een uitzondering want wat een mooi merk is dat. Dit ziet er ook echt weer super uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *