The Body Shop Kerst 2018

Ik keek er alweer lang naar uit: de kerstcollectie van The Body Shop! Vorig jaar opende ik elke dag een deurtje van de adventskalender, dit jaar toon ik jullie de kleinere giftsets voor Kerst.

Bodybutter trio 12 euro

Onder het motto ‘Be enchanted by Nature’ zet The Body Shop weer een goed doel in de kijker! Bij elke aankoop van een product uit de kerstcollectie, doe je iets terug voor de natuur. The Body Shop wil namelijk heel wat vierkante meters bos herstellen in Engeland en Armenië. Een mooi doel & een prachtige giftset in return, daar zeg ik meteen ja tegen! Niet alleen het doel is mooi, maar ook de collectie an sich! Elk jaar tovert The Body Shop weer lekkere geuren en prachtige verpakkingen op tafel! Beginnen doen we met de mooie jute herbruikbare cadeauzakjes die je voor 1 euro kan kopen en daarna kan vullen met je favoriete spulletjes!

Je kan o.a. kiezen uit 3 nieuwe kerstgeuren: Peppermint Candy Cane, Berry BonBon & Vanilla Marshmellow. Peppermint Candy Cane is echt zoals ik de geur verwachtte: een zoete mintgeur die je douche vult met kerst 😀 Omdat er toch nog zoete toetsen inzitten vind ik ‘m toch heel aangenaam, vooral de scrub kan me bekoren onder de douche! Vanille Marshmellow is ook voor zoetebekken onder ons! Ik ben normaal niet de grootste vanille fan, maar wanneer er een extra pittige of zoete toets aan toegevoegd wordt, dan ben ik mee! Ook deze bodybutter smeer ik graag, al doet de geur me minder aan kerst denken dan z’n groene vriendje. Berry BonBon doet me denken aan een geur van vorig jaar: een snoepjesachtige cranberrygeur die misschien wel mijn favoriet is! De 3 nieuwe geuren zijn wel alle drie aan de zoete kant, en dus daarom misschien niet voor iedereen weggelegd. Dan zijn er gelukkig ook nog kertpakketjes met vertrouwde geuren zoals Almond Honey, White Musk & British Rose!

In de categorie ‘handige cadeautjes’ zit deze uberschattige Bella The Bear hairwrap (10 euro), om je haar in te wikkelen na het douchen! Super leuk om samen met een doucheproduct cadeau te doen!

Alsof het niet schattiger kan, komt The Body Shop met deze grappige vlinder, gevuld met lipbutters! (14 euro) Koud weer is echt de hel voor mijn lippen en dan komen deze butters goed van pas! 5 verschillende ‘smaakjes’ in een ultra coole verpakking!

Last but not least mocht ik deze hele lieve Olivia the owl ontvangen! (18 euro) Olivia is gevuld met een mix van kokos en aardbei spulletjes! Is Olivia leeg, kan je ze gewoon nog gebruiken als spaarpot! Zo cuuuute!

Welke set is jullie favoriet? Brengen de cadeausetjes van The Body Shop jou ook al helemaal in kerstsfeer?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

22 thoughts on “The Body Shop Kerst 2018

  1. Oh die vanille marshmellow lijkt mij een heerlijke geur. Ik gebruik op dit moment de mouse van de HEMA met de geur van een tompouce. Ik hou wel van een zoete geurlijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *