Zelf gellak aanbrengen dankzij de MEANAIL®Paris (BEGIN) Kit

Ik ben iemand die eigenlijk altijd nagellak op heeft & toegegeven, een heus uit de hand gelopen collectie heeft 😉 Aangezien ik veel met mijn handen werk, blijven gewone lakjes niet altijd even goed zitten. Dan is gellak een goed alternatief, maar dit kan helaas ook duur zijn om elke maand te laten doen! Ik was dus super blij toen Plastimea me contacteerde om hun MEANAIL®  set(jes) uit te proberen! Gellak aanbrengen kan vanaf nu gewoon bij je thuis! Nog goed nieuws, MEANAILS®  is gewoon verkrijgbaar bij bol.com, handig!

Ik startte met de MEANAIL® Diamond starterskit, een complete set om je gellak skills mee te oefenen! Je kan meteen aan de slag, want alles is aanwezig: een grote UV lamp, cleaning- en remove pads, primer, top-en-basecoat, bokkenpootjes, bufferblokjes, vijltjes & een heel setje gekleurde lakjes om mee te starten. Mooi toch voor nog geen 60 euro?

Starten doe je met je nagels te preppen met de vijl(blok) en een cleaning pad. De gellak zal zich zo beter hechten! Hierna breng je primer aan, en dan een laagje basecoat. Deze laatste laat je drogen onder de lamp. De volgende stap is een laag kleur (beste dekking met 2 laagjes) en eindigen doen je weer met een laagje topcoat.

Het moeilijkste van het lakken met gel is om mooi van je nagelriem (loopt soms vrij snel in een plooitje daar) te blijven met de lak, want eens onder de lamp kan dat nog wel eens zeer doen. Maar practice makes perfect & na enkele keren proberen lukt het me aardig goed om een mooi laagje lak aan te brengen! Overbodige lak haal je voor het sealen met de lamp weg met een bokkenpootje. Zo ga je zeker niets verbranden aan je vingers 😉 Zorg zeker ook dat je best een klein randje aan je nagels hebt, dat maakt het lakken ook wel gemakkelijker! Het eindresultaat toch zijn wel heel shiny nagels die ook nog eens lang blijven! Ik heb nogal zwakke en dunne nagels die snel breken of plooien en dat heb ik dankzij de gellak niet meer: ze zijn door de gellak toch een stuk steviger, waardoor ze ook langer kunnen groeien en mooi blijven! Dit vind ik misschien wel een het grootste pluspunt van dit MEANAIL® setje! Het mooie resultaat houdt bij mij zo’n 1,5-2 weken en dan krijg je hier en daar wat mini chips of tipwear! Na 1,5 week heb ik zelf ook wel behoefte aan een nieuw kleurtje & ik denk er al aan een nieuw setje lakjes bij te kopen! (24,90 voor 6 lakjes)

Verwijderen doe je de lak met de speciale bijgeleverde removerzakjes. Per vinger wikkel je 1 zakje om je nagel en de pad zal ervoor zorgen dat de lak week wordt en daarna gemakkelijk te verwijderen is met een bokkenpootje! Je nagelriemen erna goed verzorgen is wel een must!

Als laatste testte ik ook nog een hele handige set voor on-the-go! (19,90 euro) Dit MEANAIL® Mini manicure setje met lampje is perfect voor op vakantie! Wil je toch een mooie/snelle mani zonder veel gedoe, dan is deze set heel gemakkelijk! Het mini LED lampje & peel-off lak (zonder top of basecoat) geeft je in no time perfect gelakte nagels, waar je ook bent! Je sluit hem gemakkelijk aan (aan bv je laptop) dankzij USB. Dankzij de peel-off formule haal je de lak ook gemakkelijk weg, zonder remover.

Houden jullie van gellak op jullie nagels? Laten jullie dit doen of gaan jullie liever zelf aan de slag met MEANAIL®?

MEANAIL® is gemakkelijk verkrijgbaar bij bol.com en bovendien helemaal cruelty free!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

18 thoughts on “Zelf gellak aanbrengen dankzij de MEANAIL®Paris (BEGIN) Kit

  1. Ik heb nog nooit gellak gebruikt, maar vind het erg mooi. Die zakjes lijken me ook heel handig om de lak er weer af te halen alleen vind ik het wel zonde, een zo’n zakje voor een nagel.

  2. Ik breng zelf best vaak gellak aan thuis, zeker als ik op vakantie ga of voor langere tijd wil dat mijn nagels er goed uitzien. Dit merk kende ik echter nog niet!

  3. Ik kende dit merk nog niet, maar om heel eerlijk te zijn zijn de enige die hier in huis soms nagellak op doen mijn zoontjes van 5 en 3. En dan vind ik dit soort nagellak toch wel duur 😉

  4. Vroeger had ik altijd nepnagels. Elke 3 weken een nieuw kleurtje/tekeningetje of mijn nagels. Nu zijn mij nagels al jaren vaak ongelakt. Ik heb ZO’N hekel aan die afgebrokkelde lak, zo lelijk! Misschien is dit een optie om eens te bekijken.

    1. Gellak kan inderdaad je nagels beschadigen, daarom hou ik tussendoor een nagellak vrije week (weken) waarin ik ze goed verzorg.
      Neem je verder de tip goed mee bij het lakken? Bij mij kwamen ze wel eens sneller los wanneer ik de dicht aan de nagelriemen lakte en er dus wat lak in het ‘gootje’ tussen je nagel en vinger blijft hangen. Sinds ik wat plaats laat tussen de rand komen ze veel minder snel los!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *