Nieuw: Xavies’ Granola Bites

gran02

Ondertussen zijn jullie wel bekend met de (suikervrije) granola’s van Xavies‘. Ik testte al veel soorten en vandaag neem ik de lekkere bites voor on the go onder de loep!

gran03

Ik mocht 3 soorten bites testen: amandel-kokos, pecan-gember en hazelnoten-cacao nibs. De 3 varianten zijn volledig op basis van zaden & zaden en zijn heel handig voor onderweg of op het werk! Ik vind ze perfect om een klein hongertje te stillen tussen maaltijden door.

gran01

Mijn favoriete smaak is die met hazelnoot en cacao, welke spreekt jullie het meest aan?

Voor een zakje van 150 g betaal je € 4,60. Tegenwoordig heeft Xavies’ al heel wat verkooppunten: die heel handig te vinden dankzij hun store locator.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

17 thoughts on “Nieuw: Xavies’ Granola Bites

    1. Aangezien het op basis van noten en zaden is, zitten er natuurlijk wel wat calorieën in! Verder zitten er geen toegevoegde suikers in, da’s altijd mooi! Heel natuurlijke (noten) smaak!

  1. Heb hier al veel over gehoord! Ik kan het zelf alleen niet veel gebruiken denk ik, door de noten. Daar ben ik allergisch voor 🙁

  2. Oh eindelijk een tussendoortje zónder suiker. Als ik in de schappen bij AH kijk, producten zoals NAKD enzo, zitten bomvol suiker. Ik ga deze even opschrijven, ik wil ze graag proeven. Hazelnoten/cacao lijkt me zooo lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *