Nieuw: Kruidvat Brow Tattoo

bt02

Nieuw in het gamma van Kruidvat is de semi-permanente brow tattoo kleuring.

Ik was al langer benieuwd naar zo’n producten, maar de prijs hield me eigenlijk altijd tegen om mijn vertrouwde brow pencils in te ruilen voor iets permanenter. De brow tattoo is een plakkerige gel die na 20 minuutjes opdroogt tot een peel-off rubberachtige substantie. Het resultaat zou tot 5 dagen moeten blijven! Dat lijkt me interessant en vooral tijdsbesparend ‘s morgens.

bt03

Ik ging voor de kleur Taupe: dit lijkt donker, maar is eigenlijk perfect voor (donker) blondjes tot lichte brunettes zoals mezelf. De kleur die je in de tube ziet blijft niet op je brows. Hoe ga je te werk? Zorg ervoor dat je brows in propere/droge staat zijn en kam ze alvast eens goed door. Ik heb redelijk dikke wenkbrauwhaartjes, dus ik kam ze altijd al even in de juiste richting.

bt01

Hierna ga je aan de slag met de gel. Breng een royale laag aan met de applicator. Deze mocht voor mij trouwens net iets preciezer werken. Aangezien ik nogal dikke brows heb, geraakt de gel met dit borsteltje niet tot aan mijn huid of tussen de haartjes en dat is natuurlijk wel de bedoeling. Ik werk de gel dus iets beter in mijn wenkbrauw met een fijner kwastje. Ook voor het staartje van je wenkbrauw werkt dit net iets prettiger. Eens klaar, laat je de gel tot 20 min droger (korter mag ook, maar dan is de kleur lichter, perfect voor blondjes). Daarna kan je beginnen peelen: wrijf met je vinger of een doekje de gel weer los. De eerste keer duurde dit bij mij wel iets langer dan verwacht, de gel plakte echt wel goed aan mijn haartjes).

Het resultaat mag er wel zijn vind ik! Mijn wenkbrauwen zijn voller en egaal ingekleurd. De brow tattoo bleef hier zo’n 3 dagen mooi zitten, tijdens het douchen verloor ik toch een beetje kleur, zelfs zonder wrijven. Al bij al wel een mooi resultaat voor weinig moeite. Bovendien is het ook wat tijdsbesparend in de ochtend, want geen potloodje meer nodig.

Je vindt de Kruidvat Brow Tattoo vanaf nu (in 2 kleuren) voor 5,99 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

11 thoughts on “Nieuw: Kruidvat Brow Tattoo

  1. Dit heb ik al meerdere keren voorbij zien komen de afgelopen tijd. Best wel een handige uitvinding, als ik zo je ervaring lees. Zelf heb ik al donkere wenkbrauwen, dus dit heb ik niet nodig, maar voor degenen die juist donkere wenkbrauwen willen echt een uitkomst.

  2. Het ziet er mooi uit, ik doe eigenlijk nooit iets met mijn wenkbrauwen, maar als ik jouw foto zo zie snap ik wel dat dit een makkelijke oplossing is die nog mooi is ook.

  3. Oh wow wat is het resultaat mooi! Ik denk dat ik het niet op dagelijkse basis zal gebruiken, maar voor op vakantie lijkt het mij echt een uitkomst. Heerlijk dat je dan een paar dagen van mooie wenkbrauwen bent voorzien 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *