Bourjois Holidaylook 2018

Deze week start feestmaand december, de perfecte timing om je feestlook samen te stellen voor bij kerst en oudjaar! Bourjois heeft dit najaar heel wat nieuwigheden waarmee je je look kan perfectioneren. Een nieuwe mascara, lip toppers, brow pencils & een compact, maar compleet oogpalette.

Beginnen doen we met het kader dat je gezicht vormt: de brows. De Brown Reveal (9,99 euro) potloodjes komen in 3 kleuren (Blonde, Chestnut en Brown), zijn uitdraaibaar en komen met een handige spoolie om je wenkbrauwen nog eens door te kammen. De potloodjes zelf zijn lekker creamy (dankzij de toegevoegde wax) en brengen daarom dus heel gemakkelijk en smooth aan. Ik ging zelf aan de slag met de kleur brown. Dankzij de creamy textuur kan je de kleur ook nog wat ‘uitkammen’ voor een naturel effect.

Voor de ogen is er het nieuwe Eyecatching Nude Palette (17,99 euro) met een mooie selectie van matte en shimmery kleuren. De oogschaduws brengen zacht aan en geven veel kleur af.

Ik ben vooral fan van de 3 middelste tinten. Met dit palette kan je prima een day-to-night look maken!

Ook de Eyecatching Extreme Volume mascara (16,99 euro) doet het goed hier! Volume en lengte geeft ‘ie zeker, maar het dikke borsteltje kan soms best wel veel product opnemen en dus ook wat messy aanbrengen. Goed afstrijken eer je aanbrengt is dus een must.

Als laatste zijn er ook nog twee Fabuleux Lip Transformers (13,99 euro), waarmee je je ‘gewone’ lipstick mee kan transformeren tot een glanzende of matte kleur! Handig voor wanneer je net dat extra wilt op je lippen. De glitterende bevat fijne, meerkleurige glitter die je heel comfortabel draagt over je matte of glanzende lipstick, heel fijn voor de feestdagen.

De matte topper gaat je lipstick NOG matter maken! Kies je favoriete Bourjois lipstick & je hebt alweer twee extra mogelijkheden voor de feestdagen! Zelf kiest Bourjois #08 Grand Cru, #15 Re(d)volution en #25 Dark Cherie uit als kanshebbers voor de kerstperiode 😉

Met welke make-up look gaan jullie de feestdagen vieren?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

8 thoughts on “Bourjois Holidaylook 2018

  1. Wat een mooie kleuren! Ik houd er wel van. Toch houd ik het meestal altijd wel vrij simpel. Ook met de feestdagen. Klinkt misschien stom maar vraag me altijd een beetje af voor wie ik het doe..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *