Nuxe & Løv Organic Adventkalender

Op het nippertje kreeg ik nog een prachtige adventskalender van Nuxe cadeau, want dit weekend mag het eerste deurtje open!

Nuxe is hier sowieso een favo merk, voor zowel hun skincare als hun parfums ben ik helemaal te vinden! Bovendien is deze kalender het resultaat van een prachtige collab met Løv Organic, een mooi en lekker thee merk! Ik vind de combo van skincare & theetjes alvast héél leuk! Van de 24 producten krijg je 14 behoorlijk grote (15-30 ml) Nuxe mini’s & 10 verschillende Løv Organic theetjes!

Ik deed alvast het eerste deurtje open (en twee anderen shhht) en ben meteen blij met de milde scrub gel op basis van rozenblaadjes! Ik geef hier al een hint van wat er nog in zit! Wil je liever écht verrast worden? Scrol dan best niet verder 😉

Ook benieuwd om hem uit te pakken? Voor zo’n 55 euro haal je hem in huis!

10 Løv Organic teas
Prodigieux Huile de Douche (30ml)
Crème Fraîche fondante hydratante (15ml)
Rêve de Miel cleansing gel (15 ml)
Rêve de Miel cleansing gel face and body (30 ml)
Nuxellence Eclat (15 ml)
Nuxellence Detox (15 ml)
Body Lait fluide 24 h (30 ml)
Huile Prodigieuse Or (10 ml)
Huile Prodigieuse (10 ml)
Rêve de Miel scrub (30 ml)
Rêve de Miel hand lotion (15 ml)
Masque purifiant (15 ml)
Gelée exfoliante (15 ml)
Lotion Tonique (35 ml)

8 thoughts on “Nuxe & Løv Organic Adventkalender

  1. Ik vind het altijd best duur zo een adventskalender. maar dat is puur omdat ik niet zoveel uitgeef aan huidproducten moet ik zeggen hoor. De inhoud ziet er mooi uit van wat ik zo zie.

  2. Ik vind een advent kalender altijd zo leuk! Ik hou van verrassingen, en dan zit je hiermee goed 🙂 vooral als er ook nog van die mooie producten in zitten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *