Nieuw: Aoste Le Végétarien Groentespreads!

Na het vegetarische beleg (dat vorig jaar op de markt kwam) heeft Aoste Le Végétarien nu ook groentespreads om je saaie boterham mee op te smukken. De groentespreads zitten boordevol groenten en zijn ook nog eens vegan! Ik testte alvast 3 varianten uit: Ratatouille, Aubergine & Butternut. In januari zal je ook nog een Gegrilde paprika variant in de winkel vinden!

De recepten van de spreads zijn 100% plantaardig en ze bevatten tot 60% groenten! Ze zijn een bron van vezels en onverzadigde vetten dankzij de zonnebloemolie. Ook zit er weinig vet en zout in.

Ook voor lactose/gluten intoleranten zijn de spreads perfect want ook zij kunnen er gewoon van smullen!

De 3 eerste Le Végétarien vegan groentespreads zijn alvast verkrijgbaar bij Delhaize voor 2,99 euro (200g). Vanaf januari zijn ze ook verkrijgbaar in andere supermarkten en vervoegt de Gegrilde paprika spread het assortiment!

3 thoughts on “Nieuw: Aoste Le Végétarien Groentespreads!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *