Filorga First Aid Kit

Filorga First Aid Kit

Met het gure winterweer dat er aankomt, is het belangrijk om je huid goed te verzorgen wanneer dat het hardst nodig is. Filorga komt daarom met een First Aid Kit met 2 essentiële producten voor (winter) kwaaltjes. 😉

Hand-Absolute handcrème

Als eerste de Filorga Hand-Absolute handcrème (€ 19,90 voor 50 ml): ik kocht deze lang geleden al eens een keer en dat was meteen mijn eerste kennismaking met het merk. Een hele mooie en handige tube met een zachte crème die je handen ook gaat ‘verjongen’. Deze handcrème is dus eigenlijk een anti-age handcrème en gaat de eerste tekenen van veroudering tegen, zoals pigmentvlekjes en zwakkere nagels. Onder het motto dat je nooit te vroeg kan beginnen smeren, maakte ik eerder al eens een tube leeg van dit spul. Ik vind de puntapplicator ook heel fijn werken. De crème bevat onder andere collageen en hyaluronzuur: bestandsdelen die ik ook terug vind in mijn favoriete skincare. De crème zelf is heel zuinig, je hebt maar een klein nootje nodig voor je beide handen. Verder trekt het heel snel in, zodat je niet te vettige handen hebt achter. De geur is fris en subtiel.

Crème Universelle

Als tweede een universele crème die je eigenlijk voor alle kleine kwaaltjes en wondjes kan gebruiken. Schrammen van de kat? Scheerirritatie? Crème Universelle (€ 29, 99 voor 100 ml) to the rescue. De crème hydrateert en beschermt je huid, maar herstel ook sneller kleine wondjes. Een zachte must-have die je eigenlijk altijd in huis moet hebben! Door mijn kat Moes staan mijn handen en armen tegenwoordig nogal eens vol krasjes. 😉 Ik kan die tube dus echt wel gebruiken. Ook na het scheren gebruik ik deze crème om kleine irritaties weg te werken. Heel fijn spul!

Welke skincare musthaves hebben jullie al-tijd in huis?

One thought on “Filorga First Aid Kit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *