Aveda Cherry Almond

Sinds er een Aveda salon in Hasselt ligt, heb ik het merk ook meer en meer leren kennen. Deze keer testte ik voor jullie hun nieuwste softening gamma Cherry Almond uit.

Dit gamma reinigt je haar diep zonder je natuurlijke vetten en olien te beschadigen, dankzij onder andere de kokosolie die erin zit. Amandel en kersenbloesem verzachten en versoepelen dan weer. De geur herken je ook meteen: zoete amandel met een bloemmige toets. Very yummy en marsepein-achtig en voor mij heel fijn bij deze tijd van het jaar!

Ook de werking spreekt me wel aan! Omdat ik heel fijn haar heb, wordt het na het wassen ook snel pluizig. Zacht, maar pluizig en soms ook statisch met dit weer. Gelukkig tackelt dit duo dit probleem wel. Ondanks dat er kokosolie inzit, is de shampoo voor mijn haar niet te vet. De conditioner skip ik wel om de wasbeurt, gewoon om het niet te zwaar of sneller vettig te maken. Bovendien is echt wel glanzender dan anders, dat merk ik wel!

Nog een positief punt: de producten zijn voor 98% van natuurlijke oorsprong en geschikt voor alle haartypes. Bovendien ze zijn helemaal vegan en silicoonvrij! Win! De prijs? € 18 en € 21 voor 250 ml: niet super goedkoop dus, maar wel een mooie prijs voor salonproducten, vind ik!

Je vindt het merk in hun salons of online bij onder andere Douglas.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *