Parfums tips voor onder de kerstboom

Vandaag wil ik jullie nog twee parfumtips meegeven voor onder de kerstboom! Drie nieuwe geuren voor hem & haar. Het ideale cadeau voor je (not so) Secret Santa lotje die wel houdt van een lekker geurtje! Beginnen doen we met de twee nieuwe geuren van Dolce & Gabbana. ‘The One’ kennen we nog in de editie van vorig jaar (met Emily Clarke) maar ook dit najaar krijgen de geuren een nieuwe touch! ‘The Only One’ (108 euro – 100 ml) is een warme, bloemmige geur met toetsen van koffie en viooltjes, een verrassende glamourous combi, die goed past bij je eindejaarslook! Voor de mannen is er een nieuwe ‘Grey’ (89 euro – 100 ml) variant. Een super classy en strakke verpakking met toetsen van kardamom en vetiver. De frisse touch wordt veroorzaakt door citrustonen van grapefruit! Een frisse, mannelijke geur dus!

Deze pink beauty van Trussardi is ook een pareltje. De felroze fles spreekt me meteen aan en ook de warme geur kan me overtuigen. ‘Sound of Donna’ (88 euro – 100 ml) is een houterige geur die heel elegant over komt. Andere noten zijn mandarijn, groene amandelen en magnolia. Voor mij is dit parfum jonger dan bovenstaande, maar daarom niet minder lekker en elegant! Door de houterige en warme akkoorden blijft de geur ook goed lang hangen op mijn huid!

Welke nieuwe geur verkiezen jullie?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *