Clinique Even Better Foundation

Een foundation die je huid op termijn ook gaat verbeteren? Hell yes, dat wil ik wel eens proberen! De Clinique Even Better (Glow) foundations zijn er in wel 46 kleuren, zodat elke vrouw wel haar perfecte match kan vinden dankzij de Foundation Finder tool! Een handige tool die op basis van je huidstint, ondertoon, maar ook favoriete formule enkele producten gaat voorstellen!

De Even Better (Glow) foundation (34 euro) vind ik perfect van textuur: licht maar toch op te bouwen tot medium coverage. Zelf heb ik voldoende met een dun laagje, dus ik hou persoonlijk van de vloeibare textuur! Nog mooi meegenomen (zeker in de zomer) is de SPF15 die je huid al meteen met de eerste laag gaat beschermen tegen UV. De Even Better Foundation werd samen met dermatologen ontwikkeld. Na 4 tot 6 weken zou je huid zelf ook moeten verbeteren dankzij de speciale formule. Een meer zuivere, egalere teint en een zichtbare vervaging van ouderdomsvlekjes. Vooral dat laatste begin ik sinds mijn 30ste op te merken. Eens aangebracht vind ik de Even Better Foundation heel aangenaam: je voelt hem niet zitten & ook de coverage is heel natuurlijk, wat voor mijn huid ideaal is! Het goedje matteert ook goed, waardoor ik eigenlijk nog amper hoef af te poederen. Ik koos de kleur Ivory uit, wat wel een goede match is, al zou een tintje lichter misschien net wat beter zijn tijdens de wintermaanden. Ga je voor de Even Better Glow formule, dan zitten er lichtreflecterende, glanzende parelmoerpigmentjes in, die helpen om onzuiverheden en vlekjes te verdoezelen. Bovendien bevatten de foundations geen parabenen, ftalaten of parfums, ideaal voor gevoelige huidtypes.

Om mijn look te vervolledigen, kreeg ik van Clinique ook nog een paar essentials toegestuurd, voor de perfecte naturelle look! Om te beginnen, nog voor de foundation, breng ik een hydraterende crème aan! Moisture Surge, in al zijn varianten, staat hier heel vaak. De werken en de jelly textuur passen uitstekend bij mijn huid. Ook de oogcrème van dit gamma vind ik top! De High Impact Mascara (en de Chubby Lash) zijn al enkele jaren favoriet hier! De High Impact mascara heeft nog een gewoon, ordinair borsteltje, waar ik persoonlijk nog steeds het meest van hou! Hij brengt fijn aan in dunne laagjes en scheidt je wimpers mooi! Enkele laagjes later heb ik mooie, volle en lange wimpers, zonder klonters of fake effect! I like! Ook deze Airbrush concealer doet het goed voor mijn donkere kringen: hij dekt goed en brengt ook gemakkelijk aan dankzij het kwastje. Even uitblenden met je sponsje & done! Deze concealer licht de huid rondom je ogen ook op waardoor je meteen een alertere blik krijgt!

Ook de Clinique Pop lipsticks heb ik graag in mijn collectie: veel kleur maar toch hydraterend! Geen blush bij de hand, dan kan je deze baby gerust een beetje deppen op je wangen om toch wat kleur te krijgen in je gelaat! Handig!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *