Nieuwe geuren van Barnängen

Nieuwe geuren van Barnängen

Zo’n jaar geleden leerde ik Barnängen, een heerlijk (en mooi) Scandinavisch merk kennen. Ik mocht voor jullie de nieuwe producten uittesten!

Het Zweedse merk staat bekend om zijn authentieke, natuurlijke, pure en zachte lichaamsverzorgingsproducten. Generaties lang hebben de Zweden deze producten gebruikt, wat Barnängen één van de meest iconische, Zweedse merken maakt.

bar04

Voor onder de douche zijn er 3 nieuwe showergels in heerlijke geuren: de Berry Boost, de Pure Energizing en de Pure Smoothing showergel. Ze bevatten geen parabenen of sulfaten, heel lief voor je huid dus. Beginnen doen we met mijn favoriete geur, Berry Boost! Zoals jullie weten hou ik van alles met een bessengeur, -smaak of -kleur! 😀 Het leuke aan deze heerlijke douchegel is dat er een vochtbeschermingsserum aan toegevoegd is om je winterhuid extra te hydrateren!

De blauwe Pure Energizing Shower Gel is dan weer ideaal na een lange werkdag. De frisse gel op basis van zeemineralen geeft je huid de boost die hij nodig heeft en gaat ‘m verstevigen. Voor mij ook de perfecte unisex douchegel die je lekker kan delen met je partner.

Als laatste is er de Pure Smoothing douchegel op basis van rode algen extracten. Deze is er speciaal voor de gevoelige huid en houdt de huid in balans. Keuze genoeg dus om komende winter van een warme douche te genieten! 

bar03

Nog nieuw in het gamma zijn de voedende en compacte handcremes: handig om mee te nemen in je tas en on the spot je handen even te verwennen wanneer dat nodig is. Ik heb altijd een tube in mijn handtas én op mijn bureau staan. 2 verzorgende varianten vervoegen het Barnängen gamma: eentje voor de gevoelige huid (met braamextracten) de andere in een Care, extra hydraterende, variant (met korenbloem extract). Beide varianten bevatten 5 % Cold Cream en hydrateren en beschermen de droge handen.

bar01

Je vindt de douchegel voor € 5,99 (400 ml) en de handcrème voor € 4,99 (75 ml) onder andere bij Delhaize en DI.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *