Nieuwjaarstafel dankzij Ferrero

Niets zo fijn als de tafel mooi dekken voor een feestje! 2018 zit er weer op dus dat vieren we deftig met lekker eten & een dik feestje achteraf. In samenwerking met Ferrero mocht ik mijn eindejaarstafel dekken vol lekkers & een ‘Golden touch’, comme Ferrero 😉

Ik zocht mijn gouden bestek in de kast en ging op zoek naar gouden accessoires (dankje Hema & Action) & maakte mijn tafel helemaal matching met – de Big Ass – Ferrero Rocher!

Beginnen doen we met de klassieke gouden Ferrero Rocher, ik vulde de champagneglazen met Ferrero chocolaatjes en ook nog elk eentje in het midden van het bord (Bezoek, jullie mogen gaan eten ;)) De Ferrero collection doos is echt het beste ever: de perfecte mix van Ferrero Rocher, Ferrero Rondnoir & Raffaello (my fave, mmmmh). Ook Mon Cheriekes mogen uiteraard niet vergeten worden!

Als center piece, tafeldeco, zette ik een Grand Ferrero Rocher 5,20 euro) & een Ferrero sneeuwman (3,10 euro) neer, en ik kan niet wachten om hier in te bijten als dessert 😀 Een beetje gouden confetti (van Action) rondstrooien, gouden kaarsenhouders, et voila.

Mijn gouden deco vond ik voornamelijk bij Action en Hema: gouden bordjes, leuke roerstaafjes, confetti’s, papieren rietjes & servietten met gouden bollen.

In welk thema vieren jullie Nieuwjaar? Vinden jullie de tafel dekken ook het leukste onderdeel van de voorbereidingen?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples en is in samenwerking met Ferrero. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *