Lancôme Rose Scrub + Jelly Mask

Ik probeerde nog nooit eerder skincare van Lancôme, maar voor alles een eerste keer toen ik deze 2 goodies mocht ontvangen: een anti-stress jelly mask & een hele fijne rose scrub voor je gelaat. Deze 2 producten behoren tot het Lancôme Glow’n’Roses routine met een scrub, een micellair water en een jelly mask. Alles voor die heldere teint!

Beginnen doen we met het Hydra Zen Jelly Masker (€ 33 – 100 ml). De periode net voor de feestdagen is altijd vrij stressvol en druk op het werk, dus is het nu tijdens mijn weekje verlof het ideale moment om dit anti-stress zen masker uit te testen. De jelly textuur is misschien meer iets voor tijdens de warme maanden, maar toch merk ik dat mijn huid nu evenzeer van dit extra hydraterende masker geniet. Het masker bevat pioenextracten (my fave), rozenwater, honing en ook wat salicylzuur, wat je huid heel lichtjes gaat exfoliëren. De geur is to die for en ook de werking is fijn voor mijn huid! Een licht masker dat je huid echt gaat hydrateren. Smeren doe je zoals je zelf wilt: dikke of een dunne laag. Afhalen of de rest inmasseren, het kan allemaal. Het masker trekt ook snel in dus dat is ook een plus. In de zomer kan je het masker perfect even in de koelkast leggen voor gebruik voor een extra verkoelend effect.

Onder de douche gebruik ik voor mijn gelaat om de keer een fijne scrub. De mijne was net op, dus enter dit pareltje uit dezelfde reeks: de Rose Sugar Scrub. (€ 30,30 – 100 ml) Het is een hele fijne scrub op basis van rozenwater en suiker. Deze verwijdert op milde wijze dode huidcellen en laat je gezicht super zacht achter. Omdat de deeltjes zo fijn zijn, is deze ook perfect te gebruiken op een gevoelige huid.

2 thoughts on “Lancôme Rose Scrub + Jelly Mask

  1. Wat een fijne review zeg. Ik vind Lancome zo een mooi en bijzonder merk. Ik heb ooit een oogmakeup remover van hun geprobeerd en die vond ik echt heel erg fijn. Deze twee producten lijken me ook erg fijn. Heel erg leuk dat je dit hebt gereviewd, want ik heb hier nog niet veel over gehoord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *