Art Deco x Claudia Schiffer Feestcollectie

Terwijl de laatste nieuwjaarsfeestjes- en etentjes nog aan de gang zijn, laat ik jullie graag kennis maken met de nieuwe, party proof collectie van Art Deco & Claudia Schiffer. De prachtige, herkenbare rosegold verpakking is er gelukkig nog steeds šŸ˜‰

Beginnen doen we met het nieuwe Quad Eye ShadowĀ (29,50 euro) met prachtige grijs en bordeaux tinten. De mix van shimmer en matte kleuren is ook perfect voor de feestdagen maar evenzeer voor een warme everyday look. Bovendien is het palletje dermatologisch getest en ook goed voor mensen met gevoelige ogen of huid. Wil je je ogen nog meer in de kijker zetten, dan kan je de Luxurious Volume Mascara (19,50 euro) en het Smokey Eye Styler gebruiken. Een fijne grote borstel die je wimpers veel volume geeft en je wimpers ook mooi scheidt. De mascara is wrijfbestendig en ook parebeenvrij. Heel geschikt voor gevoelige ogen of lenzendragers.

Een geslaagde make-up look begint natuurlijk bij de perfecte glowy teint. Hiervoor koos Claudia 3 producten uit: een Illuminating Primer (19,95 euro) een highlighter poeder (29,50 euro) en een vloeibare Illuminator (17,95 euro) voor de extra WOW glow. De primer gebruik je onder je foundation of cc cream en gaat kleine oneffenheden in je huid verdoezelen. De romige textuur smelt op je huid en de highlighter deeltjes gaan je huid al meteen die healthy glow meegeven. Eens je make-up hebt aangebracht kan je aan de slag met het highlighter poeder of vloeibare Illuminator, die zeker een avondje dansen overleefd.

Nog nieuw in het Claudia Schiffer gamma zijn twee prachtige brushes (14,95 euro en 19,95 euro) om je oogschaduw op een zachte manier mee aan te brengen en te blenden. Beide penselen zijn plat en afgerond en daarom handig om je oogschaduw al deppend aan te brengen. Omdat ze aan de platte kant zijn, kan je er ook perfect je onderste wimperrand mee bewerken. Ze voelen stevig en luxueus in de hand door de glanzende uitvoering. Classy!

Last but not least zijn er nog de lipstick toppers. Twee lipglossjes (14,95 euro) die je over je favoriete lipstick kan aanbrengen voor een extra feestelijk effect! ‘Lurex’ bevat kleine zilveren glitter en ‘disco’ gaat je lipstick transformeren naar een rose gold, holografische lip.

Voor welke feestelijke look gingen/gaan jullie?

2 thoughts on “Art Deco x Claudia Schiffer Feestcollectie

  1. Wat een mooie producten, vooral die illuminating primer spreekt me erg aan. Ik had er ooit eentje van The Body Shop en ik merkte echt verschil in m’n make-up!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *