Nieuw: Weleda Skin Food breidt uit

Goed nieuws voor de fans van Weleda Skin Food! Way back in 2014 testte ik de originele Skin Food uit, maar sinds kort kan je maar liefst 3 nieuwe producten in het gamma vinden!

De originele creme heeft super veel toepassingsmogelijkheden: ze verhelpt droge plekjes en andere winterkwaaltjes. De originele Skin Food is een rijke, iets dikkere substantie die diep in de huid dringt en herstelt. Die rijke textuur is niet voor iedereen ideaal, daarom voegt Weleda 5 jaar later een nieuwe Light (€ 5,99 voor 30 ml) variant toe, die lekker snel door je huid wordt opgenomen en niet vet aanvoelt. Ook speciaal voor de lippen is er een nieuwe topper: een hele voedende Lip Balm (€ 4,99 voor 8 ml), speciaal voor uitgedroogde en gesprongen winter lippen. Deze kleine baby heeft me afgelopen maanden en vaak gered! Onmisbaar in mijn handtas!

Last but not least is er een nieuwe Skin Food Body Butter (€ 13,99 voor 150 ml) is een groter formaat, die je winterhuid echt gaat verrijken en hydrateren. Hij gaat de huid langdurig voeden en de huidbarriere herstellen. Ideaal om elke dag te gebruiken en eens goed door te smeren! 😉 Vooral na het douchen trekt hij bijzonder snel in de huid!

Probeerde jij al eens een Weleda Skin Food product?

One thought on “Nieuw: Weleda Skin Food breidt uit

  1. Ze lijken me beide echt een uitkomst met deze kou. M’n huid vind het niét grappig, die temperaturen! Zo’n Light versie is ook ideaal, vooral dat het zo snel intrekt. Een voedende lippenbalsem is altijd een must have hier, vind deze dan ook heel goed klinken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *