Phytosun Pietra Verstuiver (via Viata)

Vandaag toon ik jullie iets wat al eventjes op mijn wishlist stond: deze Pietra verstuiver voor essentiële olie van Phytosun! Voor elk kwaaltje heb je wel een essentiële olie om je ongemak te verlichten. Essentiële olie kan je vaak vinden voor een brandertje, maar een nog fijnere manier om de geur te verspreiden is via een diffuser. Nog een pluspunt van een verstuiver is ook dat de lucht in je huis een stuk minder droog wordt! Win-win!

En eerlijk is eerlijk: hoe mooi ziet deze Pietra verstuiver eruit? Met z’n simpele marmer look past hij in elk (modern) interieur en staat hij absoluut niet in de weg! Hoe werkt de Pietra verstuiver nu net? Je vult het reservoir met water en afhankelijk van de grootte van de ruimte (en duur van verstuiving) voeg je 3 tot 10 druppels essentiële olie toe.

Door de ultrasone trillingen van het toestel, gaat het water (en de olie) verdampen tot en heerlijk geurende waterdamp. Het toestel heeft 3 verschillende standen & een sfeerlichtje, ideaal om lekker in te dommelen ‘s avonds! Het Pietra toestel heeft maar 2 knopjes, maar toch heel wat verschillende verstuif standen. Het lichtje zet je simpelweg aan door 1 keer te klikken, het licht verandert dan van kleur te kleur. Klik je nog een keer, dan selecteer je je favoriete kleur. Met het tweede knopje zet je het toestel aan en kies je voor een continue, 1 uur verneveling of cyclische verneveling (2 uur) te starten door 1, 2 of 3 keer op het knopje te drukken. Een 4e druk zet het toestel uit.

Verder kan je het toestel ook gebruiken als sfeerlicht alleen. Wanneer het waterreservoir te laag staat, schakelt de Pietra vanzelf uit! Handig! Schoonmaken is ook eenvoudig dankzij het uitneembare waterreservoir.

Bij Phytosun vind je heel wat essentiële olie, die je kan gebruiken voor elk probleem: slechte geur (citroen), verkoudheid (eucalyptus), concentratieproblemen (rozemarijn),… Ik mocht zelf eentje testen om beter te kunnen slapen. De Phytosun Slaapcomplex olie zorgt ervoor dat je gemakkelijker inslaapt en ontstresst. Ideaal om in de living of slaapkamer te verstuiver vooraleer je gaat slapen. Zennnnnnnn!

Natuurlijk kan je ook afwisselen naar wat je nodig hebt! Ik ga de eucalytus of citroen olie zeker ook eens proberen! Je kan de Phytosun Pietra (44,50 euro) verstuiver en essentiële olie (10,26 euro) vinden bij online apotheker Viata!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples en is in samenwerking met online apotheek Viata. De volledige disclaimer lees je hier.

11 thoughts on “Phytosun Pietra Verstuiver (via Viata)

  1. Wat lijkt me dit ideaal zeg! Hij is ook erg mooi qua ontwerp, love de marmeren look. Ik moet alleen écht eerst al m’n waxmelts opmaken, daar ben ik ook nog wel een paar jaar mee bezig denk ik :’)

  2. Ik zou zoiets wel gebruiken. Hij is inderdaad mooi vormgegeven en ik vind het handig dat het automatisch uitgaat als het water op is.

  3. Ik heb hem sinds vanavond in gebruik.. top ding!!!
    Ik heb oliën van Hollandandbarret (De Tuinen)
    Lavendel, sinaasappel, relaxing en rozemarijn.
    Hebben jullie ervaring met de producten die zij verkopen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *