Nieuw bij Thermae Grimbergen: Cryo Lift Therapy

Net zoals vorig jaar mocht ik opnieuw twee nieuwe behandelingen voor jullie uittesten: ik ging voor een volledige lichaamsmassage met etherische olie & een gelaatsverzorging in hun ‘beauty clinic‘.

Dit keer koos ik voor een nieuwe behandeling bij Thermae Grimbergen, namelijk de Cryolift! Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van het zogenaamde ‘Peltier effect’: dankzij de constante koude temperatuur van het toestel, dringt het product (in mijn geval de nieuwe slakkencrème) door tot in de diepste huidlagen. Dankzij zuurstofpulsen wordt het bindweefsel onmiddellijk versterkt en je huid gladder, vol en sterker! Ik genoot alvast van de koude pulsen en de creme werd inderdaad super snel opgenomen in mijn huid. Achteraf voelde mijn huid zo zacht en strak 😉 Helemaal zen na een behandeling in de Beauty Clinic!

Net zoals bij alle andere gelaatsverzorgingen bij Thermae Grimbergen, geniet je eerst van een reiniging met een gommage en een lichte massage van je hals, heeeerlijk! Daarna begint de echte gelaatsverzorging. De Cryo Lift kan je doen met eender welk product, maar ik ging voor het nieuwe slakkenserum & gel 😉 Klinkt een beetje vreemd, maar deze nieuwe hype heeft zoveel goede eigenschappen! De slakkengel zit boordevol allantoïne, anti-oxidanten, proteïnen, glycolzuur en mijn geliefde hyaluronzuur. Elke ingrediënt heeft een specifieke werking, en samen gaan ze je huid herstellen. Slakkengel is ook perfect om acne tegen te gaan omdat de gel je talgproductie in balans gaat brengen. Bovendien kalmeert het roodheden en geneest het ontstekingen. Als laatste kan je er ook de eerste rimpels mee tegengaan: de crème zou je rimpels minder diep maken! Trippel-win dus! Ik kreeg alvast een staaltje mee om uit te testen!

Benieuwd naar de Cryo Lift (85 euro/50 min) of de slakkencrème (34 euro/50 ml)? Boek dan snel een afspraak bij Thermae Grimbergen! Bovendien hebben ze heel wat behandelingen om uit te kiezen en kan je er ook heel lekker lunchen!

3 thoughts on “Nieuw bij Thermae Grimbergen: Cryo Lift Therapy

  1. Nou je blog heeft mij in ieder geval al in de stemming gebracht. Ik wil ook haha. Jij bent je dag in ieder geval prima doorgekomen. Leuk dat je om de zoveel tijd een behandeling mag testen voor ze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *