The Body Shop Shea Butter

Tijdens deze ijskoude dagen is het echt noodzakelijk om je winterhuid goed in de watten te leggen en te verzorgen. Deze The Body Shop lijn met sheaboter is dan ook perfect voor deze tijd! Het gamma is niet nieuw, maar er wel nieuwe producten aan toegevoegd, yay! De lijn bestaat uit een heel aantal lichaamsproducten, maar ook je haar kan genieten van een kuur met sheaboter.

Je doet er trouwens niet alleen je eigen lichaam goed mee, maar met elke aankoop steun je de Ghanese gemeenschap, omdat The Body Shop daar haar shea boter haalt. Win-win dus! De warme nootachtige geur is trouwens echt mijn ding, en de creamy textuur is perfect onder een hete douche of een warm bad. Ook de haarproducten helpen mijn droge punten een eind vooruit. Omdat de conditioner niet te rijk is (en vloeibaar) is deze perfect voor mijn dun haar, zonder het vettig te maken. Heb je haar dat echt droog of kapot is, dan kan ik heb het haarmasker aanraden: een rijke, dikke conditioner die je even in je haar moet laten trekken! Bovendien kan je man of vriend deze Shea producten zeker ook gebruiken! (shampoo & conditioner 250 ml –  7 euro, masker 250 ml – 15 euro)

Nog nieuw is deze intens hydraterende en multi-functionele boter: je kan er je huid, je haar, je gezicht en je lippen mee aanpakken tijdens de koudste dagen. Deze is trouwens 100% vegan! Een hele fijne balsem die smelt door je lichaamstemperatuur, perfect voor wanneer je huid op z’n droogste is! Ook ideaal om als nacht masker in je haar te laten bijvoorbeeld. (150 ml – 16 euro)

Uiteraard heb je in deze geur ook de klassieke (ronde pot) bodybutter en heerlijke bodylotion met een vloeibare textuur (200 ml – 12 euro) De nieuw toegevoegde producten zijn beschikbaar vanaf eind februari!

Hoe verzorg jij je huid tijdens de koude winterdagen?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

11 thoughts on “The Body Shop Shea Butter

  1. haha, ik sluit mij bij Nicole aan. Doe eigenlijk zo min mogelijk. Maar vind de luchtjes van Rituals wel altijd lekker. Als ik weer eens zo’n pot in huis heb smeer ik mij daar lekker mee in. Niet speciaal voor de winter dus.

  2. Ik heb een droge huid en verzorg het in de winter extra goed. Ik ben trouwens gek op shea butter. Dit is volgens mij een mooie lijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *