Nieuw: Clinique iD

Sinds kort nieuw in mijn skincare routine: de nieuwe Clinique iD! Met de basis ‘dramatically different oil-control gel’ ben ik al eventjes vertrouwd, maar het nieuwe iD stuk is wel helemaal nieuw & leuk! Je kan vanaf nu je favoriete Clinique moisturizer personaliseren met 1 van de 5 nieuwe concentraten! In combinatie met 3 originele moisturizers kan je wel tot 15 combinaties maken en zit jouw perfecte match er zeker tussen. Hoe ga je te werk?

Als eerste kies je je (vertrouwde) basis: de Hydrating jelly, de Dramatically Different Moisturizing Lotion en de Dramatically Different Oil-control gel. Ik probeerde zowel de eerste als de laatste al eerder uit, maar ging deze keer voor de oil-controlling variant omdat mijn huid in de winter net iets meer hydratatie en oil-control nodig heeft šŸ˜‰ Daarna ga je op zoek naar je persoonlijke concentraat. Je kan kiezen uit 5 verschillende varianten: Irritation (groen), Pores & Uneven Texture (blauw), Uneven Skintone (wit), Fatigue (oranje) en Lines & Wrinkles (paar). Ik twijfelde zelf tussen de oranje en paarse variant, maar besloot om mijn gelaat en teint een boost te geven met het oranje anti-vermoeidheid concentraat!

Ook het pompflacon is speciaal ontworpen: de favoriete moisturizer zit allereerst in een speciale iD fles, die iets groter is zodat het concentraat er nog bij kan. Het gekozen iD concentraat schroef je gewoon op je basisfles. Door het speciale pompsysteem, krijg je bij elke druk op de knop 10% concentraat samen met 90% basis verzorging.

Het oranje ‘Fatigue’ concentraat gaat je huid kalmeren, je teint opklaren en glowy maken dankzij de toegevoegde Taurine. Klinkt toch perfect om je winter-dipje te bestrijden, niet? Ik gebruik mijn perfecte iD zowel ‘s morgens als ‘s avonds, al dan niet aangevuld met een dag- of nachtcreme (afhankelijk van hoe droog mijn huid aanvoelt). Tot nu toe vind ik de combo perfect hydraterend en lijkt mijn huid ook al minder vaal na enkele weken. Heb je een gevoelige huid? Ook dan kan je de iD perfect gebruiken, want alle Clinique-producten zijn vrij van parabenen, ftalaten en parfums.

Zelf je eigen combo ontdekken en kiezen? Hier kan je bekijken welke combo het best bij jou past! Voor een Clinique iD moisturizer met concentraat betaal je 49 euro (125 ml). Prima prijs voor de hoeveelheid product vind ik persoonlijk.

Welke combo past het best bij jouw huid?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

10 thoughts on “Nieuw: Clinique iD

  1. Oh wat handig dat je dit zelf kunt samenstellen. Wel een beetje prijzig inderdaad. Maar dat zijn de huidverzorgingsproducten van bepaalde merken tegenwoordig bijna allemaal. Wel slim dat ze dit zo aanbieden. Zo zit er altijd wel iets tussen voor iedereen.

  2. Ik vond de namen een beetje gek, ik zou eerder tegenovergestelde termen gebruiken, wat ze beogen of ze, iets met iets in van vitaliteit of energiek of zo..

    Maakt niet uit hoor, bedacht me dat dat meer aanspreekt dan bv fatiguĆ© of irritation….

  3. Ik vind de kleuren erg mooi, vooral die paarse. Ik vind sowieso eyeliner altijd mooi maar ik ben er een ramp mee šŸ™ Lukt me echt nooit mooi dus ik gebruik het niet meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *