Rimmel Wonder’Proof Colour Eyeliner

Na de gekleurde Wonder’Swipe Eyeliners die enkele maanden geleden uitkwamen, is er nu de waterproof variant! Deze keer niet uit te ‘swipen’ maar wel lekker gewoon longlasting. Ideaal voor mensen met wat tranerige ogen die toch graag de hele dag met een mooie eyeliner rondlopen.

Ze zijn verkrijgbaar in 6 kleuren, met een beetje glitter (yaaas) en brengen gemakkelijk aan dankzij het vilten tipje. De applicator is flexibel en werkt dus heel precies, al moet je het puntje wel goed afstrijken aan je flesjes eer je begint. De liners komen in 3 finishes: metallic (#001 #002 #003), parelmoer (#004 #006 #007) en glanzend (#005).

Ik testte een donkergrijze (#006), een koperen (#001) en een prachtige paarse liner (#004). Drie kleuren die prima te combineren zijn met een subtiele of warme smokey eye. Ik draag elke dag eyeliner, en 99% zwart. De donkergrijze is dus sowieso favoriet voor elke dag. De andere kleuren zijn heel tof om mee te experimenteren bij een gewaagdere ooglook. De liners zijn veeg, water & smudge proof. Gedaan dus met eyeliner zonder wing aan het einde van de dag 😀

De Wonder’Proof liners zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 9,99 euro bij o.a. Kruidvat

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

7 thoughts on “Rimmel Wonder’Proof Colour Eyeliner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *