Vichy Liftactiv Specialist gamma

Al enkele weken testte ik het nieuwe Liftactiv Specialist gamma van Vichy uit: 3 producten die vooral de (eerste) rimpels gaan aanpakken. Ik begin op mijn 32ste hier en daar toch wel een kronkeltjes te ontdekken en gebruik eigenlijk al een tijdje anti-aging producten. Ik was dus heel nieuwsgierig naar dit gamma van Vichy. Ik testte een dagcrème, een Hyalu-masker & nacht oog patches uit! Vooral naar die twee laatste keek ik uit!

Beginnen doen we bij de LIFTACTIV Collagen Specialist (39,95 euro – 50 ml) dagcrème. Als eerste viel de iet wat speciale textuur me op: geen gel, geen rijke crème maar iets tussen de twee in, en dat bevalt mijn huid wel. Ik heb zelf een gecombineerde huid, en werk het liefst met gel-achtige texturen. Deze dagcrème gaat vooral werken op de elasticiteit en collageenverlies in je huid. Terug een stevige huid dus op termijn. Ik vind dit zelf een fijne dagcrème, vooral de ‘poederige’ finish, maar zeker ook de werking: egalere, minder vale huid. Bovendien perfect te combineren met een ander serum bijvoorbeeld.

Ook het Liftactiv Hyalu-masker (44,95 euro – 50 ml) is een specialleke, en eigenlijk meteen mijn favoriet: dit gel masker laat je in 5 minuten stralen! Het meeste product wordt opgeslorpt door mijn huid, de rest mag je wegvegen met een nat wattenschijfje. Dit masker vol met Hyaluronzuur en Agave Gist Extract gaat je huid heel goed hydrateren en verzachten. Hyaluronzuur is echt het beste wat er is om je gelaat goed te hydrateren en hou van dit spul. Het fijne aan dit masker is ook de gel textuur: verfrissend en meteen ook een beetje wakkerder! Fijn om ‘s morgens of tijdens de zomer te blijven gebruiken, ook als je weinig tijd hebt.

Als laatste een item wat ik nog nooit eerder gebruikte: de Liftactiv Micro Hyalu Patches, maar dan voor ‘s nachts: ideaal toch? Deze heb ik met zoveel plezier getest en zijn zeker een re-buy waard!  De patches hebben 160 micronaaldjes (klinkt eng, maar is het niet) met zuiver gefragmenteerd hyaluronzuur, die je oogcontour ‘s nachts gaan aanpakken! Die mini-naaldjes voel je wel een beetje wanneer je de patches aanbrengt, maar geen nood, na een beetje aandrukken voel je hier niets meer van! En ook ‘s morgens merk ik resultaat: no more puffy eyes & ook mijn donkere kringen lijken effectief verminderd! Van de beste under-eye producten die ik al getest heb! Helaas zijn ze wel niet zo goedkoop: 20 euro per paar. Wel eens fijn of je oogcontouren af en toe mee aan te pakken, zeker omdat ze wel fijn werken.

Gebruiken jullie al anti-age producten?

Disclaimer: deze blogpost bevat  gratis samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

9 thoughts on “Vichy Liftactiv Specialist gamma

  1. Ik gebruik geen anti age producten. Vooral, omdat ik er eigenlijk totaal niet in geloof. Wel gebruik ik goede reinigingsproducten. Dat vind ik wel heel erg belangrijk.

  2. Ik gebruik niets, ben net 45 geworden en zeg al sinds mijn 40ste dat ik eraan ga beginnen maar het komt er nooit van. Ik vind het ook zo prijzig. En die micronaaldjes brrrrr haha

  3. Goede verzorgingsproducten zijn erg belangrijk. Ik ben zelf nooit zo goed in het vasthouden van bepaalde rituelen mbt de verzorging van mijn huid en ook mijn dag en nacht crème blijven vaak ongebruikt.

  4. Ik gebruik mooie cremes van Dr.Hauscka, kijk vooral naar de meukvrije producten. Denk dat juist dat ook goed werkt. Rimpels horen er bij, vind ik verder niet storend. Je kunt ook mooi oud worden ermee!

  5. Ik ben echt super grote fan van de dagcrème! M’n potje is bijna leeg en overweeg om eentje extra bij te kopen! Hoewel ‘t voor oudere huid is, ben ik er écht content van!

  6. Wat grappig die patches. Vrij prijzig..dat wel. Maar 1 keer in de zoveel tijd is het wel goed om je huid rondom je ogen goed te verzorgen. Dus wie weet dat ik me eraan waag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *