Waso Reset Cleanser Squad

Je huid reinigen na een lange werkdag is zo belangrijk! Mijn make-up haal ik vooral af met micellair water, en daarna ga ik aan de slag met mijn face brush (van Clinique) en een zeep. Deze 3 nieuwe reinigers van Shiseido liggen sinds kort in mijn badkamerkastje. De zakjes zijn handig (en compact) in gebruik en je hebt keuze uit 3 geuren: Good Vibes, Romantic Dream en Wild Garden. Dit trio (70 ml elk) koop je als setje en is leuk om mee af te wisselen per dag.

De reinigers hebben een jelly textuur en zijn olie- en zeep vrij en gaan je gezicht op een heel zachte manier reinigen en je poriën vrij maken. No need to scrub dus. Good Vibes is een leuke gele verpakking, die heel fruitig ruikt: naar Citrus en gaat je gelaat dus een boost geven, fijn om ‘s ochtends een beetje wakker te worden. Wild Garden is eerder kruidig en bevat extracten van okra en B carotene, dat veel anti-oxidanten bevat. Romantic Dream is gebaseerd op rode bessen (kiichigo) en bevat vitamine E. Deze zoete geur gaat je huid kalmeren, de zoete geur is er echt eentje voor meisjes-meisjes 😉

Het trio van Cleansers kan je vanaf 1 maart in de WASO range van Shiseido vinden. De prijs volgt.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

13 thoughts on “Waso Reset Cleanser Squad

  1. O wat een leuke producten. Dit lijkt me wel wat hoor, vooral met mijn gevoelige huid is het heel erg belangrijk dat ik mijn huid goed reinig. Ik zal eens kijken of ik ze ook kan bemachtigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *