First time: Pixi by Petra

Deze week nieuw in mijn make-up collectie: Pixi by Petra! Ik hoorde voorheen al heel wat goeds over het merk, maar het was er nog niet van gekomen het uit te testen. Tot vandaag dus. De prachtige pastel verpakkingen deden we al lang lonken, maar dankzij een winactie bij Peggy, kan ik Pixi ein-de-lijk uitproberen! Ik kreeg een paletje, oogpotloodjes en heel wat skincare cadeau. Vandaag vertel ik jullie meer over het Lid Lovelies eyeshadow palette, met prachtige nude tinten in matte en metallic varianten.

Ik had al veel swatches op gezocht en wow, de pigmentatie van de Pixi palettes is top! Ook de kleuren matchen mooi en ik weet zeker dat dit mijn nieuwe favoriete everyday palette wordt. De oogschaduws zijn zacht (goed aftikken dus) maar brengen zo smooth en gemakkelijk aan, zeker met een oogschaduw basis. Ik ging voor een neutrale ooglook met bruine en zacht roze tinten. Ook de Endless Silky oogpotloodjes werken super smooth: ze geven gemakkelijk en effortless veel kleur af én houden heel lang! Perfect uit te smudgen voor een smokey eyeliner.

Een veelzijdig palette voor elke dag dus! Heel blij met mijn eerste kennismaking met Pixi en eens zo benieuwd om aan de slag te gaan met de skincare producten. Hun Glow tonic is de favoriet van velen!

Het merk kan je in België online bestellen, bv via Hudson’s Bay of is zeker een tripje naar Maastricht waard om alles live te swatchen!

Kennen jullie Pixi al?

7 thoughts on “First time: Pixi by Petra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *