5 favoriete producten uit mijn make-up tasje

1. Art Deco – Brow Pencil

First things first! Ik ben een firm believer van het feit dat je wenkbrauwen heel je gezicht kaderen. Mijn zal je dus niet snel zien buitenkomen zonder mijn ‘brows’ on. Van nature heb ik gelukkig wel een stevig paar, maar hier en daar zit ik toch met kalere plekjes of staartjes die niet lang genoeg zijn. Ik werk mijn wenkbrauwen dus lichtjes bij met mijn favo potloodje van Art Deco! De kleur is niet té donker of te hard, waardoor het effect heel natuurlijk is! Met de spoolie aan de achterkant van het potlood heb je steeds een kammetje bij de hand om ze netjes op z’n plaats te houden!


2. NYX – Epic Ink liner

Dit moet mijn meest signature kenmerk zijn! Een mooie zwarte wing op mijn wimperrand. Als grote Mad Men fan, vind ik het mooi om eyeliner aan te brengen! Mijn blik is meteen een stuk wakkerder en alerter. Ik zou niet meer zonder kunnen en na zo’n 15 jaar ben ik er ondertussen wel een pro in geworden! Op die tijd heb ik dus al heel wat liners uitgetest: van een potlood, naar liquid, naar een stiftje! De zoektocht was lang, maar sinds een paar jaar gebruik ik het liefst deze van NYX! Het ‘penseeltje’ is dun en flexibel en ik zet er van de eerste keer de perfecte wing mee! Ook de kleur is gitzwart en longlasting! Meer moet ik niet hebben! Dikke liefde voor deze baby! (10,40 euro)

3. Estée Lauder – Advanced Night Repair

Dit serum moet zowat dé holy grail zijn van veel dames! Alhoewel dit product ‘night repair’ heet, gebruik ik het eigenlijk ook gewoon door de dag! Het serum heeft voor mij de perfecte (niet vette) textuur en vormt dan ook een goede basis voor de rest van mijn gelaatsverzorging! Dit goedje maakt mijn teint een stuk minder vaal en hydrateert mijn huid goed! Elke ochtend en avond een paar druppeltjes aanbrengen en goed uitsmeren (tot in je hals) & you’re good to go! Nood aan een extra kick? Zet het flesje eventjes in de koelkast voor een extra verkoelend effect op je huid! De prijs (106 euro voor 50 ml) is helaas geen lachtertje, maar zoals dat gaat met alle good stuff, kan ik er niet meer zonder! Op zoek naar een meer budget proof alternatief? Dan kan ik het serum uit het Yves Rocher Elixir Jeunesse gamma aanraden!

4. Concealer – Clinique Airbrush

Aangezien ik gelukkig een vrij egale huid heb, gebruik ik enkel een lichte dekking van een CC cream/foundation of soms zelfs alleen lokaal een concealer! Deze van Clinique is een hele fijne met een kwastje! Hij covert mijn donkere kringen onder mijn ogen goed & is ook ideaal om hier en daar wat roodheden weg te werken. Bovendien licht hij de zone onder mijn ogen mooi op, waardoor je meteen een stukje wakkerder lijkt! Ik vind het onnodig om een hele laag aan te brengen wanneer dat niet nodig is, dus enkel concealer to the rescue!

5. Lipstick – Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Sinds een paar jaar (again, blame Mad Men) ben ik ook een echte lipstick girl! Ik heb er misschien wel 70! Een voornemen dit jaar, is om ze ook effectief dagelijks te gebruiken, want dat ik vergeet ik soms eens! Voor een uitje of een feestje kies ik meestal voor een knallende kleur! Mijn favoriet voor elke dag? Dat is deze baby van Bourjois! De Rouge Velvet (16 euro per stuk) lijn is echt to die for, en behoort daarom steevast tot mijn favorieten! Deze kleur (n° 13) is dé ideale kleur om elke dag te dragen! Bovendien brengt hij SUPER smooth aan & blijft hij ook nog eens lang zitten! Ze hebben ook genoeg kleurtjes om uit te kiezen!

Welk product heb jij altijd mee in je tas?

2 thoughts on “5 favoriete producten uit mijn make-up tasje

  1. Ik heb altijd een eyeliner en mascara in mijn tas. Ik ben wel benieuwd naar de Concealer van Clinique in jouw tasje. Mss toch ook maar eens uitproberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *