OPI Tokyo Collectie

Het weer mag ondertussen opnieuw wat druilerig zijn, de nieuwste OPI collectie is dat ab-so-luut niet! De Tokyo collectie is er eentje geïnspireerd op deze bruisende Japanse stad en zit bomvol leuke kleurtjes.

Zelf koos ik voor Tempura-ture is rising! Een prachtig koraal rode/oranje kleur die me doet denken aan de visseneitjes die je soms op sushi ziet! Een ideaal kleurtje voor komende lente en eentje die best goed bij mijn meeste outfits gaat passen: neutraal, maar toch weer niet!

 

De lak brengt mooi aan in 2 dunne laagjes en dankzij de basecoat heb je achteraf géén last van droge of gekleurde nagels. In combinatie met nog een laagje (extra shiny) topcoat, blijven de OPI lakjes in mijn geval een dikke week flawless. Da’s toch mooi, niet?

“Tokyo staat erom bekend een voorloper te zijn op het gebied van nageltrends.
Het is daarom een perfecte match met OPI waar we geen trends volgen, maar wel
trendsetters zijn” mede-oprichtster Suzi Weiss-Fischmann.

De rest van de collectie ziet er ook fleurig uit met een aantal crème en parelmoer finish lakjes! De 12 poppy kleurtjes doen me helemaal aan de 80s denken en natuurlijk ook aan de (soms) extravagante Japanners! Mijn favorieten? Rice Rice baby & Kanpai Opi! Verder zitten er ook nog 6 limited edition glitter nagellakken die je als extra topcoat kan gebruiken voor een extra sparkly effect!

De OPI Tokyo collectie kan je o.a. vinden bij Planet Parfum voor 14,95 euro en is ook beschikbaar in een Infinite Shine variant.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

10 thoughts on “OPI Tokyo Collectie

  1. Deze kleur doet me denken aan de Pantone kleur van 2019 ‘Living Coral’. Dus echt een trendkleur. Nagellak is goed te matchen bij veel outfits, ideaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *