Nieuw bij Max Factor

Heel wat nieuwe producten bij Max Factor die ik uitgebreid mocht testen. It’s all about them (big) brows dit voorjaar. De nieuwigheden even op een rijtje:

Twee nieuwe primers (14,95€) vervoegen het rijtje: eentje voor roodheden weg te werken (bv op je wangen) en eentje die je wat extra glow en hydratatie belooft. De textuur zit alvast goed, niet vet en toch wat hydraterend. Ik gebruik momenteel de gouden variant en die bevalt mij en m’n huid prima! Heb je wel veel last van roodheden? Dan is de colour correcting primer voor jou!

Hetzelfde geldt voor de Miracle Prepoogschaduw primer die een fijne en zachte textuur heeft en oogschaduw duidelijk een stuk beter laat ‘pakken’ én houden. Het Miracle Veil (14,99€) losse poeder is ook erg fijn in gebruik, ligt licht op de huid en matteert als de beste. Ik gebruik het poeder om mijn foundation te setten. Het fijne minerale poeder ligt zo dun op de huid dat het er allemaal heel natuurlijk uit ziet. Dankzij de licht reflecterende deeltjes in het poeder krijgt je teint ook nog eens een oppepper.

 

Ook op vlak van brows heeft Max Factor veel nieuws: de Real Brows ‘vezel’ potloodjes (12,99€) en een highlighter (10,99€) om je wenkbrauwen nog meer in de kijker te zetten. De dikke wenkbrauw potloodjes bevatten kleine vezeltjes die je brows in no time heel wat extra volume geven. Ideaal voor als je zelf niet veel haartjes hebt. De dikke potloodjes vind ik helaas niet zó precies werken, en je moet ze best vaak slijpen. Jammer, want het product op zich werkt wel goed en geeft een vol resultaat. Maar, ik kan er niet zo precies mee werken, zeker aan de ‘staartjes’ van je brows is het wat lastig.

Ook de highlighter is anders dan ik verwachtte: mat en erg gepigmenteerd. Het voelt voor mij meer aan als een soort concealer om je brows lekker strak mee te krijgen. Wel moet je het product goed uitblenden of je blijft het te fel zien.

Hebben jullie al nieuwe producten van Max Factor getest?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

6 thoughts on “Nieuw bij Max Factor

  1. Ik gebruik eigenlijk nooit Max Factor toch vind ik dit wel hele mooie producten. De primer die extra flow geeft, lijkt me wel wat. misschien gewoon eens uit mijn “comfort zone’ stappen 🙂

  2. Ik gebruik eigenlijk nooit make up of andere beautyproducten. Maar hoe jij erover schrijft vind ik wel boeiend. Goede productreview en prachtige foto’s

  3. Een primer die zorgt voor extra hydratatie is met deze koude dagen zeker niet mis! Ik ken al deze producten nog niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *